• BIST 10045.74
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Başkan Gürün Muğla basını ile kahvaltıda buluştu

Başkan Gürün Muğla basını ile kahvaltıda buluştu
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 24 Temmuz Basında sansürün kaldırılışının 108.yılı ve Basın Bayramı'nda Muğla'da çalışan...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 24 Temmuz Basında sansürün kaldırılışının 108.yılı ve Basın Bayramı'nda Muğla'da çalışan bütün gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği basın buluşmasında konuşan Fethiye Gazeteciler Cemiyeti İkinci Başkanı Mesut Bölük, kendileri için önemli olanın Muğla ilinin bir bütün olması olduğunu, bununda Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ile hissettiklerini söyledi.

Mesut Bölük; "Gazeteciler olarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız bizleri 10 Ocak da, 24 Temmuz'da her zaman hatırlıyor. Bizlere de düşen Muğla ilinin 13 ilçesinde çalışan gazeteciler olarak bu anlamlı organizasyona gelerek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olduğumuzu, onun yaptığı doğru, dürüst paylaşımlarla beraber olduğumuzu göstermek için buradayız." dedi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, basında sansürün kaldırılışının 108.yılını kutladıklarını, kendilerine her konuda destek ve paydaş olan Büyükşehir Belediyesi'ne ve bütün kurumlara teşekkür ettiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan'da gazeteciler olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 24 Temmuz Basın Bayramı'nı dayanışma günü olarak kutladıklarını söyledi ve Büyükşehir Belediyesi'ne bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla ili genelinde çalışan gazeteciler için düzenledikleri basın buluşmasında 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde vatandaşı doğru bilgilendiren basının gücünün en güçlü şekilde hissedildiğini söyledi. Gürün , "Sayın Cumhurbaşkanımızın devletimizin başının burada olması ve ona yönelik harekat dışında Muğla içinde hiçbir olağan dışı ve bu çetenin içine girmiş sivil halk ve kurumlardan hiçbir kimse olmadı, kalkışma olmadı sadece Cumhuriyetimize, Devletimize, seçilmiş olan parlamentomuza, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza, ordumuza, polisimize sahip çıkan bir ses oldu. Bu yürekle herkes tepkisini gösterdi. Bu Muğla'nın erdemidir, Muğla'nın gelişmişliğidir, Muğla'nın demokrasiyi nasıl içselleştirdiğini ve demokrasi tehlikeye girdiğinde, olgun, vakur, hiçbir kişiye ve kuruma saldırmadan sadece demokrasinin bekçisi olduğunu göstermiştir. Onun için ben bir Muğlalı olarak gerçekten Muğla" ile Muğlalılar ile, sizlerle onur duyuyorum gurur duyuyorum." dedi.Cihan

Başkan Gürün Muğla basını ile kahvaltıda buluştu

Başkan Gürün Muğla basını ile kahvaltıda buluştu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim