• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Doğan’dan Tavşantepe’ye gençlik merkezi müjdesi

Başkan Doğan’dan Tavşantepe’ye gençlik merkezi müjdesi
Tavşantepe Mahallesi gezisi sırasında gençlik merkezi talebinde bulunan gençlere müjdeyi veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "En az 500 metrekarelik...

Tavşantepe Mahallesi gezisi sırasında gençlik merkezi talebinde bulunan gençlere müjdeyi veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "En az 500 metrekarelik bir yer bulursak gençlik merkezi yapabiliriz" dedi.

İzmit Belediye Başkanı mahalle gezilerine Tavşantepe Mahallesi ile devam etti. Tavşantepe Mahallesi'nin karış karış gezildiği inceleme gezisinde Başkan Doğan'a Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Meclis Üyesi Yaşar Keskin, Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe, ve birim sorumluları eşlik etti. Mahallede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan, çocuklarla yakından ilgilendi. Vatandaşların kapısını çalıp, istek ve şikayetlerini dinleyen Doğan, esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Ziyareti sırasında mahalleye gençlik merkezi yapılmasını istediklerini söyleyen gençlere bir gençlik merkezi planlamasının olduğunu dile getiren Doğan, "Mahallede yer sıkıntımız var, en az 500 metrekarelik bir yer bulursak gençlik merkezi yapabiliriz" dedi.

İnceleme ve tespitlerin ardından teknik ekibiyle değerlendirme toplantısı yapan Doğan, "Ekiplerimizle birlikte mahallede yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceledik, yapmayı planladıklarımızla ilgili de tespitlerde bulunduk. İzmit Belediyesi olarak mahallemizin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi ve sosyal imkanlarının gelişmesi için elimizden gelini yapıyoruz. Mahallemizde parke, merdiven korkuluk çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fiziki olarak mahallemize yapmış olduğumuz hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini de mahallemize yapıyoruz. İzmit'in en büyük mahalle konağını mahallemizde açtık. Yine okullara yaptığımız destekler, emekli evi projesi, parklar, yollar yaptığımız hizmetlerden sadece bazıları" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim