• BIST 9923.41
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Doğan, seçim çalışmalarına devam ediyor

Başkan Doğan, seçim çalışmalarına devam ediyor
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 24 Haziran seçimleri için sabahın erken saatlerinden sahur vaktine kadar sokaklarda vatandaşlarla bir araya geliyor.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 24 Haziran seçimleri için sabahın erken saatlerinden sahur vaktine kadar sokaklarda vatandaşlarla bir araya geliyor.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezinde esnaf ziyaretleriyle güne başlayan Doğan, son olarak güne Fevziye Cami cemaatiyle bir araya gelerek başladı. Daha sonra Bekirdere Mahallesi Turan Güneş Caddesi'ne giderek bölgedeki esnafları ziyaret eden Başkan Doğan, "Hayırlı ve bol kazançlar" dileğinde bulundu. AK Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan'ın da eşlik ettiği ziyaretler de Türkiye'nin her alandaki yükselişinin Avrupa'yı rahatsız ettiğini belirten Başkan Doğan, "AK Parti hükümetiyle birlikte ülkemizde her alanda çok önemli gelişmeler oldu. Artık ülkemiz eski Türkiye değil, İzmit'imizde eski İzmit değil. Tabi ki bu durumdan rahatsız olan dış güçler ve ülkemizdeki maşaları var. Bizi bölüp parçalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Son olarak ekonomi üzerinden bizi yıkmaya çalıştılar ama başaramadılar, başaramayacaklar. Çünkü bizim halkımız her şeyin farkında" dedi.

Gittiği bölgelerde belediye çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Doğan Cephanelik bölgesinde kapsamında Türkiye'nin en büyüğü olan Sanal Gerçeklik Küresi'nin inşaatını da inceledi. Akşam, MHP ilçe teşkilatının vermiş olduğu iftar programına katılan Başkan Doğan, "Söz konusu bayrağımız, vatanımız, bağımsızlığımız ise oydu, buydu, farklı siyasi görüştü demeden bir ve beraber olmalıyız. MHP'li kardeşlerimize vatanlarına sahip çıktıkları için tüm halkımız adına teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu.

İftar sonrası her akşam İzmit Belediyesi tarafından mahallerde düzenlenen Ramazan etkinliklerine misafir olan Doğan, Gündoğdu Mahallesi'nde çocuklarla da bir araya geldi. Daha sonra Kadıköy Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla sahur yapan Başkan Doğan, "Sadece kendiniz için değil, çocuklarınız ve tüm dünya Müslümanları için 24 Haziran'da sandık başında olacağız. Vereceğiniz oylarınızla tüm dünyaya gereken cevabı verin" çağrısında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim