• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Başkan Can, asfaltlama çalışmalarını inceledi

Başkan Can, asfaltlama çalışmalarını inceledi
Bilecik Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanların tümünde gerçekleştirilecek olan kapsamlı asfalt çalışmaları...

Bilecik Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanların tümünde gerçekleştirilecek olan kapsamlı asfalt çalışmaları Bahçelievler, Hürriyet ve Ertuğrulgazi Mahallesinin ardından İstasyon ve Osmangazi (TOKİ) mahallesinde devam ediyor.

Belediye Başkanı Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri çalışmaların sürdüğü alanlarda incelemelerde bulundu. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Nihat Can, "Bahçelievler Mahallesinde başlayan ve şehrimizin bütün mahallelerinde gelen talepler doğrultusunda bozulan ve deforme olan cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen geniş kapsamlı asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Belediyemiz tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında ilimizdeki kurum ve kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarında bozulan cadde ve sokaklar, Bilecik Belediyesinin kapsamlı çalışmaları ile kış mevsimine kadar tamamlamayı planlıyoruz. Şimdi de TOKİ ve İstasyon Mahallelerimiz de cadde ve sokaklarımızı yenileyerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız mevsim şartlarının uygun olduğu şekliyle devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

"Cadde ve sokaklarımızı yenileyerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz"

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ayrıca şehrin birçok noktasında gerekli görülen alanlarda yeni yağmur suyu hatlarının yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can; "Cadde ve sokaklarımızı yenileyerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilimizde meydana gelen ani yağışlar nedeniyle oluşan zararların en az seviyeye indirilmesini amaçlıyoruz. Bizim çalışma düşüncemizde vatandaşımızın memnun olması var. Bu anlamda İnşallah diğer ihtiyaç görülen alanlarda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim