• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C

"Başka başkanlar gibi botoks mu yaptırayım?"

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına bağlanan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ahmet Çakar'ın kendisiyle ilgili sözlerine ve "Kurtlar Vadisi" benzetmesine sert yanıtlar verdi.
Çakar'ın yakıştırmalarına tepki gösteren Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunda bu kadar ahlaksız varken, gülmemi mi bekliyorsunuz? Bizim tavrımız belli. Ne yapayım gidip başka başkanlar gibi botoks mu yaptırayım?" şeklinde cevap verdi.
 
Yaşanan olaylara tekrar açıklık getiren bordo-mavililierin başkanı, "Konuşmayarak gidecektim. Basın mensupları ısrar edince biraz kaldım. Ben ister miydim orada taraftarla karşı karşıya gelmek. bana emniyet müdürü deseydi oradan çıkmanız tehlikeli, biraz bekleyin diye, ben sabaha kadar statta beklerdim olay çıkmaması için" diyerek emniyet müdürünü suçladı.
 
"HERKESİ BAŞKANLARI GİBİ ZANNEDİYORLAR"
 
Aziz Yıldırım'a yüklenen Hacıosmanoğlu, "Bize saldırı yapmak öyle kolay değil, bir başkan protokol kapısından girer ve çıkar. Biz fare değiliz otopark deliklerinden çıkalım. Dünyanın her yerinde başkanlar protokol kapısından çıkar. Olayları başka yöne çekmesinler. Fenerbahçe taraftarı başkanlarından satın alma işlerine alışkın olduğu için herkesi öyle zannediyorlar" ifadelerini kullandı.
 
"FENERBAHÇELİLER'E YÜKLENMEM MÜMKÜN DEĞİL"
 
Olaylardan Fenerbahçe taraftarlarını sorumlu tutmadığının altını çizden Hacıosmanoğlu, "Olaylara neden olanlar üç beş çapulcuydu, yaşananları Fenerbahçeli taraftarlara yüklemem mümkün değil. Fenerbahçeli taraftarların bir çoğu Fenerbahçe başkanını lanetliyor. Ben bugün ne söylüyorsam başkan olmadan önce de aynı şeyi söylüyordum" diye konuştu.
 
"KORO HALİNDE AZİZ YILDIRIM'A KÜFÜR"
 
Trabzonspor'un başkanı Fenerbahçe taraftarıyla iyi ilişkilerinin olduğunu söyleyerek, "Ben stada gelirken arabamın camı da açıktı. Fenerbahçe seyircileriyle merhabalaştık ve koro halinde Fenerbahçe'ye küfrediyorlardı" dedi.
 
BAŞBAKAN'IN DESTEĞİNE TEŞEKKÜR
 
Hacıosmanoğlu Başbakan Erdoğan'ın kendisine verdiği destek ile ilgili de, "Sayın başbakanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Allah bizim ömrümüzden ona versin" ifadelerini kullandı.     
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim