• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

AYTO başkanı Ülken’den CHP’li Altıntaş’a cevap

AYTO başkanı Ülken’den CHP’li Altıntaş’a cevap
Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan totem ilk başvuru ücretlerine ilişkin yaptığı...

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan totem ilk başvuru ücretlerine ilişkin yaptığı açıklamaya cevap veren CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş'a cevap verdi. Barış Altıntaş'ı ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına 2. Kez açıklama yapma ihtiyacı duyduklarını belirten AYTO Yönetim kurulu Başkanı Ülken "Konu; "Komşu illerde alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler" konusudur" dedi.

AYTO Yönetim Kurlu Başkanı hakan Ülken "Sayın Barış Altıntaş'a aydınlatmamız, kamuoyunu bilgilendirmemizdir" başlıklı 4 maddeden oluşan açıklamasında "4.500 TL ilk başvuruda, 2.250 TL her yıl alınan ücretlerin komşu illerde olmadığı ve bu durumun Kasım Meclisi'nde düzeltilmesini tabloda görüldüğü gibi talep etmiştik. Metrekare bazında her ildeki farklı uygulamalar değildir konu. Tekrarlıyoruz. Konu; "Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler.

Tüm Türkiye'deki doğalgaz ve elektrik gibi maliyet artışları sürekli gündemimizde ve ülke genelinde dile getirilmektedir. Sadece Aydın'ı ilgilendiren Totem konusu ile ilgili anlaşılmadıysa tekrar söylüyoruz, Konu; "Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler.

Mahkeme kararıyla da sabit olan Türkiye'nin en düşük aidatını alan Aydın Ticaret Odası olarak anlaşılmadıysa tekrar söylüyoruz. Konu; "Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler.

Biz bu talebimizi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisimize iletiyoruz. Aynı Sevgi Yolu'ndaki Büfeci Ahmet Amca, Telefoncu Mehmet Abi'nin tabela sorununu dile getirdiğimiz ve hala Büyükşehir Belediye Meclisi'nden karar beklediğimiz gibi" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim