• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Akşener'den Erdoğan'a: Manevi kızını bile koruyamadı

Akşener'den Erdoğan'a: Manevi kızını bile koruyamadı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yavuz Selim Demirağ ve Göknur Damat'a dönük saldırılara tepki gösterdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kanser tedavisi gören manevi kızı Göknur Damat, İBB seçimlerinin iptal edilmesinin ardından Ekrem İmamoğlu‘na destek vermişti. “Her şey çok güzel olacak” diyerek İmamoğlu’nun kampanyasına 20 TL yatıran Damat, sosyal medyada linç edilmişti. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs, Göknur Damat’ı “Sen misin yürekli” diyerek kasığından bıçakladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında peşi sıra yaşanan linçlere ve cezasızlığa tepki gösterdi. 

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ'a yapılan saldırının da cezasız kaldığını anımsatan Akşener, "Saldırılardan sonra sayın Demirağ'ı ziyaret ettim geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Biliyorsunuz saldırganlar serbest! Bir gazeteciye sopalarla ve öldürme kastıyla saldıranların ifadelerinde trafik kavgası dediği olay basit bir olaymış gibi gösterildi. Saldırganlar serbest bırakıldı. Bunlar medeni dünyaya anlatabileceğiniz bir iş değildir daha önce inek hırsızından kahraman üretmeye çalışan zihniyet bu olayda devreye girmiş ve öldürme kastıyla saldıranlar serbest bırakılmıştır. Yakından takip edeceğiz buna müsaade etmeyeceğiz.

DAHA MANEVİ KIZINI KORUYAMIYOR

Akşener, Erdoğan'ın manevi kızına yapılan saldırıya dikkat çekti. Gerçek Gündem'in haberine göre Akşener şu sözleri sarf etti;

Bir diğer olay ise Tekirdağ'da meydana gelen bıçaklı saldırı. Sayın Erdoğan'ın 'manevi kızım' dediği Göknur damat kızımız evine girerken bıçaklı saldırıya uğradı. Neden Ekrem İmamoğlu'nu desteklediği için. Sosyal medyada iktidarın trolleri hedef gösterdi ve ölümle burun buruna geldi. Saldırgan bıçaklamadan önce sen misin o yürekli diye soruyor. Yürekli tabi kanserle mücadele etmiş sizin gibilerden mi korkacak! Ama açıkça görülüyor ki ülke sayın Erdoğan'ın yönetemedi bir yere gelmiş. Manevi kızının koruyup kollayamayan bir adam o nasıl milletini kollar, milletin adamı nerede?

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim