• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan’dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan’dan Ramazan Bayramı mesajı
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Kör, sağır ve dilsiz dünyaya rağmen Kudüs'ün Müslümanların başkenti olduğunu bir kez daha gür bir sesle haykırıyoruz....

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Kör, sağır ve dilsiz dünyaya rağmen Kudüs'ün Müslümanların başkenti olduğunu bir kez daha gür bir sesle haykırıyoruz. Ve inanıyoruz ki; bu zulüm elbet bir gün sona erecek ve zafer inananların olacaktır" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Özkan, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını idrak ederek, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuk. Salgın nedeniyle bazı güzelliklerini hakkıyla yaşayamadığımız rahmet ayı Ramazan'ı Şerifi terör devleti İsrail'in Filistinli kardeşlerimize saldırıları nedeniyle hüzünlü geçirdik. Gönül isterdi ki, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olalım. Sevdiklerimizle buluşmanın yerini tutmayacağını elbette biliyoruz ama Ramazan Bayramı'nı mevcut şartlarda en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Evlerde de olsak bayramın ilk günü, dijital platformlarda aile fertleri ve büyüklerimizle görüşmeli, büyüklerimizin hayır duasını almalı, küs ve dargın olduklarımızla barışmalı, gönüllerini almalı, helallik dilemeliyiz. Diğer yandan, İsrail zulmü nedeniyle bayram yapamayan Filistinli kardeşlerimizin maddi manevi desteğimizle, dualarımızla yanlarında olmalıyız. Kör, sağır ve dilsiz dünyaya rağmen Kudüs'ün Müslümanların başkenti olduğunu bir kez daha gür bir sesle haykırıyoruz. Ve inanıyoruz ki; bu zulüm elbet bir gün sona erecek ve zafer inananların olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın aziz milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim