• BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. 5 Aralık akşamı gerçekleşen tören, Kanal D ve teve2 ortak yayınıyla ekrana geldi.. Törende 'Martılar' şarkısını seslendiren Edis, sahne şovu ile nefes kesti.

Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliği ile 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceyi oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu.

İŞTE 47. PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ'NİN SAHİPLERİ:

EN İYİ KADIN OYUNCU : EZGİ MOLA – MERVE DİZDAR (MASUMLAR APARTMANI TRT1)

Ödülü oyuncu Nurgül Yeşilçay verdi

Ezgi Mola: Bu ödül benim için çok kıymetli 'Safiye'yi oynadığım için çok mutluyum. Sette çok hüzünlü gözyaşı döktüm. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Merve Dizdar: Çok heyecanlıyım. Tüm Masumlar ekibine ve herkese teşekkür ediyorum.

EN İYİ ERKEK OYUNCU : ÇAĞLAR ERTUĞRUL (TEŞKİLAT TRT1)

EN İYİ DİZİ : CAMDAKİ KIZ (KANAL D)

Psikiyatr, yazar Gülseren Budayıcıoğlu: Öncelikle bu kadar güzel ve yakışıklı insanın bir arada olduğu bir topluluğa bakmak çok hoş. Hayalimdi oldu. Çok değişik yollardan geldim buralara... Araya 40 yıllık bir doktorluk serüveni girdi. Sonra tekrar televizyonlara döndüm. Mesleğim bana çok şey öğretti ama daha fazlasını sıkıntısını dinlediğim insanlardan öğrendim.

EN İYİ GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMI : MÜGE ANLI İLE TATLI SERT (ATV)

Ödülü usta oyuncu Demet Akbağ takdim etti.

EN İYİ KADIN SUNUCU : MÜGE ANLI (ATV)

Müge Anlı: İçimdeki kelebekleri harekete geçiren 'Altın Kelebek' heyecanını bana yaşatan, 14 yıldır benimle yürüyen herkese teşekkür ederim. Bir avuç arkadaşımla çıktığım bu yolda milyonlarca isimsiz kahraman benimle yol aldı. Kötü insanlarla aynı havayı solumak istemiyorduk. Eşlerin, çocukların gözyaşlarını dindirdik. Aş evleri kurduk onlarca yardım yaptık en güzeli de birlikte yaptık. Her gün şükrediyorum ve geriye dönüp baktığımda 'iyi ki' diyorum.

EN İYİ ERKEK SUNUCU : ACUN ILICALI (TV 8)

Acun Ilıcalı : Benim için çok mutsuz bir hafta oldu. Yakın bir dostumu kaybettim. Hayat gelip geçici. Ödüller alıyoruz takdir ediliyoruz, bizim için bundan güzeli yok. Biz Esat'la yola çıktık, şimdi üç bin kişi olmuşuz. Ödülü kızlarım için alıyorum. Benim hayat enerjilerim.

BU YILIN PANTENE YILDIZI PARLAYANLAR’I CEMRE BAYSEL, AHSEN EROĞLU VE MELİS SEZEN OLDU. Yıldızlar ödülü oyuncu Demet Özdemir’in elinden aldı

Ahsen Eroğlu : Bu senenin Yıldızı Parlayanlar'ından biri olduğum için çok mutluyum. Anneme çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım, hiçbir zaman fikir ayrılığına düşmediğim ekibime çok teşekkür ediyorum.

Cemre Baysel : Çok mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi şanslı hissediyorum. Benim gücümü göstermemi sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi ki biz bir araya geldik ve böyle bir iş yaptık. Bu ödülü de annem başta olmak üzere aileme armağan ediyorum.

Melis Sezen :  Çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Bu yolda bazen inancımızı kaybedebiliyoruz. Sanırım inancımız içimizdeki güç, inanırsak her şeyi başarabileceğimizi düşünüyorum.

EN İYİ ÇOCUK OYUNCU : AYLİN AKPINAR (KARDEŞLERİM ATV) Ödülü oyuncu Birce Akalay verdi

Aylin Akpınar :  Beni bu ödüle layık gören, dizimizi izleyen herkese çok teşekkür ederim. Bana destek olan aileme, dizideki abilerime-ablalarıma teşekkür ederim. Herkese iyi bir gelecek diliyorum şiddetin her türlüsüne hayır.

EN İYİ PROJE ALBÜMÜ : 1977 SEZEN’Lİ ŞARKILAR (EMİR ERSOY) Ödülü Oğuzhan Koç verdi

Emir Ersoy : Benim için çok gurur verici bir ödül. Latin müziğine aşığım. Bu müzikle ödül aldığım için ayrıca mutluyum. Çok iyi müzisyen arkadaşlarımla yaptık bu albümü, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu projede 9 kadın yer aldı. Kadının gücü diyorum...

EN İYİ RAP SANATÇISI : SEFO

Sefo : Yaptığımız müziğin bu şekilde başarıya ulaşması ve bu başaranın taçlanıyor olması beni çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ederim.

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ KADIN OYUNCU : AYÇA AYŞİN TURAN (ADA MASALI STAR TV)

Ödülü Yeşilçam’ın usta oyuncusu Aydan Şener takdim etti

 Ayça Ayşin Turan :  Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Başta Kerem Çatay olmak üzere bütün Ada Masalı ekibine teşekkür ederim. Bana hep destek olan partnerim Alp Navruz'a teşekkür ederim. Anneme... Ben bir ay önce babamı kaybettim ödülümü ona adıyorum. Benimle hep gurur duyardı, gururla izlerdi şu anda gururla izlediğini biliyorum. Ödülü babama adıyorum.

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ ERKEK OYUNCU : AYTAÇ ŞAŞMAZ (BAHT OYUNU KANAL D)

Aytaç Şaşmaz : Aileme selam olsun. Bizimkisi bir ekip, takım işi bütün ekibe selam olsun.

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ : SEN ÇAL KAPIMI (FOX TV)

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ : HANDE ERÇEL - KEREM BURSİN (SEN ÇAL KAPIMI FOX TV)

EN İYİ KADIN HABER SUNUCUSU : NAZLI ÇELİK (STAR TV) Ödülü gazeteci Fatih Çekirge verdi

Nazlı Çelik : En büyük teşekkür Doğuş Ailesi ve Star TV'ye... Beni bu ödülle taçlandıran izleyenlere çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü almaktan çok gururluyum, bir kadın gazeteci olarak da sorumluyum. Bu toprakların kadınları emekçidir, yardır, anadır... Bu ödülü vurulan, ezilen, hor görülen yaşamdan koparılan kadınlara adıyorum.

EN İYİ ERKEK HABER SUNUCUSU : DENİZ BAYRAMOĞLU (KANAL D)

Deniz Bayramoğlu : Ödüller hep bir kişiye verildi ama gördük ki ödü alan kişiler o ödüle yardımcı olan kişilere teşekkür etti. Hepimizin arkasında çok değerli insanlar var. Bana bu fırsatı veren Demirören Ailesi'ne teşekkür etmem gerekiyor. Bütün ekibe, eşime teşekkür ediyorum. Bu zorlu yolculukta her zaman yanımda oldu. 

EN İYİ HABER PROGRAMI : 5N1K CÜNEYT ÖZDEMİR (CNN TÜRK)

Cüneyt Özdemir : Ben bu ödülü ustam Mehmet Ali Birand'a adamak istiyorum. İnanın güzel günler göreceğiz, güneşli günler göreceğiz motorları maviliklere süreceğiz.

EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ : ALP YENİER (MASUMLAR APARTMANI TRT1) Ödülü oyuncu Perihan Savaş verdi.

EN İYİ SENARYO BERKUN OYA (BİR BAŞKADIR - NETFLİX)

EN İYİ YÖNETMEN : ÇAĞRI VİLA LOSTUVALI – ÇİĞDEM BOZALİ (MASUMLAR APARTMANI TRT1)

EN İYİ KADIN INFLUENCER : RACHEL ARAZ KİRESEPİ – Ödülü oyuncu Murat Cemcir verdi

Rachel Araz Kiresepi : Bugüne kadar aldığım bütün ödüllerde hamileydim, sahneye çıkarken herkes çok heyecanlanıyordu bu sefer hamile değilim. Öncelikle anneme, 'kızım sen ne iş yapıyorsun' demeyen beni özgür bırakan babama, bana danışmanlık veren eşime beni bu geceye hazırlayan Hakaan Yıldırım'a teşekkür ediyorum.

EN İYİ ERKEK INFLUENCER : CEMAL CAN

Cemal Can : Çok çalıştım çok çabaladım. Daha özgürlükçü bir dünyaya... Özümüzü korursak başarı geliyor....

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN : KURTULUŞ KUŞ&BURAK BULUT – ZEHRA - Ödülü şarkıcı İrem Derici takdim etti

Kurtuluş Kuş - Burak Bulut : Herkese çok teşekkür ederim. Bu ödülü bize layık gördüğünüz için... Ben İstanbul'a sekiz ay önce geldim. Kurtuluş benden bir ay önce geldi. Beş ay önce de bir araya geldik. Beş ay içerisinde 1 milyar dinlenmişiz herkese çok teşekkürler.

Ben bu anın hayalini beş sene önce kurdum. Aklım da şu vardı; ben ödül alacağım ailemden herkes izleyecek şimdi bir kişi eksik. Dedem rahmetli oldu ödülü ona adıyorum.

Zehra : Bu güzel ödülü almak benim için büyük bir gurur. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Ben de bu ödülü yedi yıl önce kaybettiğim babam için alıyorum. Bana hep inandı, destek verdi ona layık olabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.

EN İYİ DJ : BURAK YETER

Burak Yeter : Türkiye tarihinin ilk DJ ödülünü almıştık. Geldiğim nokta şahane, tüm ekibime teşekkür ediyorum.

EN İYİ KLİP : BURAY (DELİ KIZ) – YÖNETMEN ÇAĞATAY KUBİLAY GÜRARAS

AZERBAYCAN’IN PARLAYAN YILDIZI : NAHİDE BABAŞHLI – Ödülü P&G Türkiye Orta Asya ve Kafkaslar Başkan Yardımcısı Ceren Tonguç takdim etti.

Nahide Babaşlı : Herkese Azerbaycan'dan selam getirdim. Çok sevinçliyim, dikenli yollun sonu böyle bitti. Aileme ve bana destek olan herkese teşekkür ederim.

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ : ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR (KANAL D) - Ödülü Demet Akbağ verdi.

Eser yenenler : Burası bir okul... Gençler kendileri yazıp, oynuyor, çiziyor... Bu çok önemli buraya ilk geldiğimde çıraktım şimdi evli iki çocuk babasıyım. İnşallah arkamdaki arkadaşlardan biri de seneye bu ekibin kaptanı olacak. Bütün BKM Ailesi'ne teşekkür ediyoruz. Biricik kardeşimiz Arif Güloğlu'na ithaf ediyoruz bu ödülü...

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ KADIN OYUNCU : GÜNAY KARACAOĞLU (GENÇLİĞİM EYVAH - ATV)

Günay Karacaoğlu : Ustalarıma yol arkadaşlarıma, yol ve rol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Evde beni seyreden aileme teşekkür ediyorum. 5 Aralık 1934 yılında Ulu Önder Atatürk kadına seçme ve seçilme hakkı verdi.  Bundan tam 25 yıl önce bir kız çocuğu beni anne olarak seçti. Sana yaşattığım bütün acılar için özür dilerim bu ödül senin için... (Gülüyor)

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ ERKEK OYUNCU : CENGİZ BOZKURT (GENÇLİĞİM EYVAH - ATV)

Cengiz Bozkurt :  Bana destek veren sevenlerime ve jüri üyelerine teşekkürler. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan arkadaşlarıma, kızlarıma, anneme... Bu ödülü gülmeyi güldürmeyi ciddiye alanlara adıyorum.

YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ : SANATÇI İBRAHİM TATLISES’İN OLDU

EN İYİ KADIN ŞARKICI : HADİSE - Ödülü Burak Kut verdi

Hadise : Çok değerli bir ödül bu... Oy veren herkese teşekkür ediyorum. Sevgilim Mehmet'e teşekkür ediyorum, tüm gece elimi tuttun... Bugün 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü... Kadınlar konusu bende çok hassastır hiçbir zaman susmadım, susmayacağım da... Çok fazla kadın öldürüldü, bu ödül hayatları kısıtlanan kadınlara gelsin.

EN İYİ ERKEK ŞARKICI : EDİS

Edis : Beni seven destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Çok özel bir ödül... Bu iki sene de müzisyenler kolay şeyler yaşamadı onlar için alıyorum bu ödülü...

YILIN ŞARKISI : MARTILAR (EDİS - EMRAH KARAKUYU)

YILIN ŞARKISI : BİLMEM Mİ (SEFO - AERRO)

Sefo : İkinci kez bu sahnedeyim daha çok heyecanlıyım. Bu şarkının alt yapısında benimle olan Aerro'ya ve okullarda bağıra bağıra söyleyen çocuklara teşekkür ediyorum.

EN İYİ MAGAZİN PROGRAMI : MAGAZİN D CUMARTESİ (KANAL D) - Ödülü Pınar Altuğ verdi.

Programın sunucusu Tara de Vries : Bana güvendiğiniz için, yapımcılara ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. Çocukluğunda iletişim kurmakta zorluk çeken, Türkçe'yi sonradan öğrenen bir kıza güvendiğiniz için çok teşekkürler... Size şunu söylemek istiyorum; lütfen yardıma açık olun, yapamayacağınız şeyler için kendinizi zorlayın...

EN İYİ YARIŞMA : MASTERCHEF (TV8)

Danilo Zanna : Ekip olarak en iyi Türkçe konuşanı seçtik. (Gülüyor) Bizi bir araya getiren vizyon sahibi yöneticilerimize teşekkür ederim.

Mehmet Yalçınkaya : Biz çok büyük bir aileyiz, sette çalışan tüm arkadaşlarımız adına alıyoruz. Emek veren herkese çok teşekkürler.

Somer Sivriooğlu : 14 yaşında küçük bir şefken Altın Kelebek'im olsun istemiştim... (Gülüyor) Şu üç adamın televizyonda olması çok değerli bu ödülü Türkiye'deki tüm sokak satıcılarına adıyorum.

EN İYİ MÜZİK GRUBU : MADRİGAL -  Ödülü İzzet Öz verdi.

EN İYİ HALK MÜZİĞİ KADIN ŞARKICI : ZEYNEP BAKŞİ KARATAĞ Ödülü Atilla Atasoy verdi.

Zeynep Bakşi Karatağ : Çok kıymetli bir ödül alıyorum, çok mutluyum herkese teşekkür ediyorum. Bana bu yolu açan Hasan Saltık'a teşekkür ediyorum. Ödülümü Hasan abime adıyorum.

EN İYİ HALK MÜZİK ERKEK ŞARKICI : EKİN UZUNLAR

Ekin Uzunlar : Bugün tek düşündüğüm şey vardı 'insanlar sadece başarabilecekleri şeyleri hayal ederlermiş' ben bu ödülün hayalini kurdum. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum.

EN İYİ İNTERNET DİZİSİ : BİR BAŞKADIR (NETFLİX) Ödülü Yağmur Ünal verdi.

EN İYİ DİJİTAL İÇERİK : HASAN CAN KAYA / KONUŞANLAR  (EXXEN)

EN İYİ FANTEZİ MÜZİĞİ KADIN ŞARKICI : EBRU YAŞAR Ödülü İzel verdi.

Ebru Yaşar : Herkese çok teşekkür ediyorum. Biz garip bir iş yapıyoruz; elle tutulamayan, gözle görülemeyen sadece duygulara hitap eden bir iş yapıyoruz. Şarkılarda buluşabiliyorsak ne mutlu...

EN İYİ FANTEZİ MÜZİĞİ ERKEK ŞARKICI : HAKAN ALTUN

Hakan Altun : 1999 yılında çıktığım yolculukta ilk çıkardığım albümde sevgili İzel vardı. Müzik yolculuğumda bana destek olan İzel'e teşekkür ederim. Canımdan çok sevdiğim annem ve kız kardeşime çok teşekkür ederim. Rahmetli babam da görüyordur bizleri, o hep ödüller almamı isterdi...Ben bu ödülü pandemi döneminde hayatını kaybeden 103 müzisyen dostum için alıyorum.

EN İYİ SPOR PROGRAMI : YÜZDE YÜZ FUTBOL (TRT SPOR).  Ödülü Fuat Akdağ verdi.

Rıdvan Dilmen : Bu ödüller çok mutlu ediyor bizleri... Böylesine önemli bir ödülü almak motivasyonumuzu daha da arttırıyor. Daha önce birlikte çalıştığım arkadaşlarıma da teşekkür ederim.

2-20211206102624.jpg3-939.jpg4-594.jpg5-341.jpg6-057.jpg7-037.jpg8-024.jpg

İstanbul Haber Ajansı     

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim