Turkish Do&Co’nun eğitimli ve tecrübeli aşçıları, Türk Hava Yolları uçaklarında first ve business sınıflarında uygulanan mönü konseptini yolcuya tanıtacak ve uçuşta görevli kabin ekibine yemeğin hazırlanması aşamasında profesyonel destek sağlayacak. Uygulamayı New York hattında başlatan Türk Hava Yolları, şef aşçıların kabinde yolcu servisine katılarak hizmet kalitesini ve yolcu taleplerini yerinde değerlendirme fırsatı bulmalarını hedefliyor.
Türk Hava Yolları’nın New York hattında başlattığı uygulama sırasında, uçan aşçılar çok titiz bir şekilde yemeklerin detayıyla ilgilenecek, kabin ekiplerine yardımcı olacak. Aynı zamanda yolculara sunum yaparak arzu edilen tabakları hazırlayacak olan aşçılar, lüks bir restoran kalitesinin ötesinde yolcuların bulutların üzerinde lezzeti keşfetmelerine yardım edecekler.
Türk Hava Yolları, Uçan Aşçı uygulamasının önümüzdeki günlerde Şikago ve Tokyo hatlarının takip edeceğini de açıkladı.
İSTANBULHABER AJANSI













































