• BIST 12028.84
  • Altın 6121.517
  • Dolar 43.0386
  • Euro 50.336
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 17 °C

Tayfun Kahraman, hastaneye kaldırıldı!

Tayfun Kahraman, hastaneye kaldırıldı!
Gezi davası hükümlüsü Tayfun Kahraman, MS atağı nedeniyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne yatırıldı; avukatı sağlık durumunun kötüleştiğini belirtirken, uygulanmayan AYM kararı yeniden gündeme geldi.

Gezi Parkı davası kapsamında 2022’den bu yana cezaevinde bulunan Tayfun Kahraman, Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, MS atağı geçirmesi nedeniyle İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne yatırıldı. Hastane raporunda, sol alt ekstremitede his kaybı ve güçsüzlük saptandığı, MS atak ön tanısıyla tedavi altına alındığı belirtildi. Avukatı Cansu Çiftçi, sağlık durumunun kötüleştiğini ve farklı bir tedavi yöntemine geçilmesinin beklendiğini açıkladı. Kahraman, Anayasa Mahkemesi’nin yeniden yargılama kararına rağmen tahliye edilmiyor.

AHMET DAVUTOĞLU: DERHAL TAHLİYE EDİLMELİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, tutuklu Tayfun Kahraman'ın MS atağı geçirmesinin ardından hastaneye kaldırılması üzerine tepkide bulundu. Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birçok katil ve adi suçlu salıverilirken, Anayasa Mahkemesi’nin ihlal kararına rağmen hasta bir tutuklunun hapiste tutulması adalete de vicdana da sığmaz. Tayfun Kahraman derhal tahliye edilmeli, tutuksuz yargılanmalıdır" ifadesini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim