• BIST 11350.16
  • Altın 6177.761
  • Dolar 42.842
  • Euro 50.6686
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 13 °C

Maçtan sonra kalp krizi geçiren taraftar hayatını kaybetti

Maçtan sonra kalp krizi geçiren taraftar hayatını kaybetti
Bugün Aydın'ın Kuşadası ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig'e yükselme maçı sonrası kalp krizi geçiren bir taraftar hayatını kaybetti.

Bugün Aydın'ın Kuşadası ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig'e yükselme maçı sonrası kalp krizi geçiren bir taraftar hayatını kaybetti. Olay spor camiasında üzüntüye neden oldu.

Aydın Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nun son haftasında İsabeyli Şırlanspor - Aydınspor ile karşılaştı. Kuşadası Özer Türk Stadı'nda oynanan karşılaşmada İsabeyli Şırlanspor 2-2 berabere kalırken, maçtan sonra olaylar yaşandı.

Maçı izlemek için Nazilli'den gelen Ali Faik Uygun maçta sonra arkadaşları ile taraftar otobüsüne binip dönüş yoluna geçti. Kuşadası'ndan Söke yolunu kullanarak Nazilli'ye gitmek üzere hareket eden otobüs Söke'ye geldiğinde Ali Faik Uygun otobüste fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen taraftara bir yandan arkadaşları kalp masajı uygularken diğer yandan otobüsün olduğu yere 112 Acil Sağlık ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Uygun, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Ali Faik Uygun sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Maçtan sonra kalp krizi geçiren taraftar hayatını kaybetti

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim