• BIST 11348.83
  • Altın 5945.455
  • Dolar 42.7121
  • Euro 50.0944
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 0 °C
  • İzmir 3 °C

Esenyurt'ta çarşaflı kuyumcu soygunu

Esenyurt'ta bir kuyumcuya giren kara çarşaflı üç soyguncu, uzun namlulu silahla korkuttukları çalışanlara plastik kelepçe taktıktan sonra yaklaşık 500 bin TL değerindeki 6.5 kilo altını alıp kaçtı

Ozanlar Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanı önünde saat 12.30’da duran lüks bir otomobilden inen çarşaflı üç kişi, kuyumcu dükkanına girdi. Çarşaflı soyguncular, uzun namlulu silahla çalışanları tehdit etti. Saldırganlar, korkuttukları Elvan Arslan ve Deniz Arslan’ın ellerini plastik kelepçelerle bağlayıp etkisiz hale getirdi.

SOYGUNCULAR LÜKS BİR OTOMOBİLLE KAÇTILAR

Bu sırada para bozdurmak için kuyumcuya giren bir kişiyi de silah kabzasıyla darp eden üç soyguncu kuyumcuda bulunan 6,5 kilo ağırlığında yaklaşık 500 bin TL değerindeki altını alıp dışarı çıktı. Siyah lüks bir otomobile binen soyguncular hızla olay yerinden uzaklaştı.

Elleri kelepçeli kuyumcu çalışanlarının bağırması üzerine kuyumcuya yönelen esnaf, polise soygun ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri kuyumcuda parmak izi çalışması yaptı.

Soygun sırasında kuyumcuya para bozdurmak için giren ve silah kabzasıyla darp edilerek hafif yaralanan çırağın patronu Şükrü Kalın ise "Çırağı para bozdurmaya yolladım. Kuyumcuya girdiği sırada soygun gerçekleşiyormuş. Kafasına silah kabzasıyla vurmuşlar. Kafasında hafif bir ezilme var" dedi. Polis, soyguncuları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

 

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim