14 Nisanda kaybolan çocuğunu bulmak için televizyon programlarına katılan Ümit ve Dilber Fırtına çifti, dün Nusratiye Mahallesi Kumluca mevkindeki O.P'ye ait tarlada bulunan çürümeye başlamış çocuk cesedini teşhis etti.
Çift, cesedin üzerindeki elbise ve ayakkabıların kaybolan oğulları Muhammet'e ait olduğunu belirtti.
Bunun üzerine Ümit ve Dilber Fırtına, emniyette sorgulandı.
Yaklaşık 13 saat süren sorgularının ardından polis, Dilber Fırtına ile olaya karıştığı öne sürülen Kader S, Fadime S, Kadir S, Sinan G. ve Kemal E'yi gözaltına aldı.
Zanlılar, Çorlu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.
Sağlık kontrolünden sonra polis aracına bindirilen anne Dilber Fırtına, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlıların, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Nusratiye Mahallesi Kumluca mevkindeki tarlada dün çocuk cesedi bulunmuş, polis, cesedin 14 Nisanda kaybolan Muhammet Fırtına'ya ait olup olmadığının belirlenmesi için Ümit ve Dilber Fırtına'yı emniyete çağırmıştı.
İstanbul Haber Ajansı













































