• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

İhanetin Yol Alışı

Hasan Ulusoy

Açılım nerden nereye geldi ve tünelin ucundaki yangını nasıl göremiyoruz.

 

Gittiği yerlerde karısının Arap, kendisinin Gürcü olduğunu söyleyerek, 36 alt kimlikten dem vururken üst kimlik ve Türkiyelilik hezeyanlarını kustu.

Diyarbakır’da “Kürt” realitesini terör şerefsizliğinin üzerine örterek, AB ve ABD nin nihai hedefine yönelik önemli bir adımı atmış oldu.

 

Bir röportajında ise, ilerideki olaylara işaret fişeğini göndermiş, İmralı katiline “sayın”, vatan uğruna şehit olan yiğitleri ise “kelle” olarak vasıflandırıyor, bu konuda açılan bir davada da tazminat cezasına mahkûm oluyordu.

 

İmralı yolgeçen hanına döndürülmüş, oradaki hain avukatları marifetiyle örgütü idare ediyor, devlete yönelik salvolarını sürdürüyordu.

 

Münafık hükümet, sanki zoruna gitmiş gibi, Danimarka’da yayın yapan Roj Tv. İle ilgili –güya-  şikâyetlerini dillendiriyordu.

Roj tv.nin suçu ise terör örgütünü övmek….

 

Yedi yıl el altı hazırlıklar yapılırken, bir anda ortaya çıkıp “Kürt sorununun çözümüne ilişkin açılımın başladığını ve adının da Kürt Açılımı olduğunu ilan etti.

Hemen o günlerde reisicumhur hazretleri gittiği Güroymak’ta eski Ermenice adı ile hitabederek bu yöndeki herkesin bilmediği hesapların uygulamasına başlayacak…

Birkaç gün önce ise bir grup gelecek başbakana Hakkâri’nin adının Dersim, olmasını isteyecek; başbakan ise şimdilik mümkün olmadığını, ama zamanla bunların hepsinin olabileceğini söyleyecek.

 

Haaa, bu arada Dengir Fıratlar geriye çekilerek bu ihanet projesinin taşeronluğunu Kırıkkale ve Yozgat milletvekillerine verecek, tepkileri kırmış olacak.

 

İkizler yasası yürürlüğe girecek hale getirilmiş, yabancıların mülk edinme yasaları çıkarılarak devletin dış bağımlılığı artırılmış, her sektör birer yabancı devlet şubesi haline getirilmiştir.

Türkiye’yi ziyaret eden Obama’nın talimatvari taleplerinin uygulanması için her şeyi göze alan hükümet, Ermeni, Heybeliada, Kıbrıs gibi açılımları da eşgüdümle götürmektedir.

 

Hükümet yol haritasını İmralı ile yarış halinde hazırlarken, İmralı haini hazırlıklarını bitirip hükümete sunmuş, ama hükümet kendi haritaları ile uyuştuğu için açıklamaya cüret gösterememiştir.

Ahmet Türk’le gizli görüşmelerle Kandil ve Mahmur kamplarından inecek teröristlerin keyfine göre bir mahkeme kurulacak, hepsi suçsuz ilan edilecek, Habur da büyük bir karşılama yapılacak…

Başbakan önce halkın tepkisini almadan sevinç içinde “ümitli misiniz?” sorusuna “siz ümitli değil misiniz bu güzel gelişmeden” diyecek; sonra halkın isyanına bakıp kıvıracak…

 

Gelen otuz dört şerefsiz kendini barış için Öcalan’ın görevlendirdiğini söyleyecek, pişman değilim, diye devlete meydan okuyacak…

Sonra il il ilçe ilçe dolaşarak mitingler yapacak, PKK flamaları açılacak, Apo posterleri asılacak, kahramanlıklar yapılacak…

İhanet kıyafetleri ile devletin mahkemesinin karşısına çıktığı gibi miting alanlarında halkı coşturacak, terör örgütünü hak arayan bir örgüt olarak kabul ettirmeye çalışacak.

 

Başbakan ve vekiller terör örgütüne “gerilla” diyerek, masum bir hak arama hareketi olarak tescil edecek, onlarla mücadele edenleri itham edecek.

Hiçbir şehidin faillerini aramayı düşünmezken her teröristin faillerini araştırmak için olanca gayret gösterilecek.

İsyan eden isyancıların başının mezarının bulunması için emir verecek…

 

Ve bütün yandaş medya PKK yı masum bir örgüt olarak millete kabul ettirmeye çalışırken, Öcalan’ın yanına arkadaşlar gönderilecek, açlık ve yokluk çeken milletin parasından tam beş milyon dolar harcayarak yeni hapishane yapılacak ve o şerefsiz yine beğenmeyerek sokak hareketlerine emir verecek. Yine taşlanan polisler, yakılan millet malları ve terör.

Ve de çıkacak şom ağızlı ihanetin zirgilleri “kan akmasını istiyorlar, şehitler gelsin cenazelerinde bağıralım diyorlar vs. şerefsizce itham edecekler.

 

Uzatmayalım:

1. PKK hak arayan bir gerilla örgütü, Öcalan bir halk kahramanı yapılmak isteniyor.

2. Taş atan çocukların yargılanmamasına dair yasa çıkartılarak, bütün gösteriler çocuklara havale edilmek isteniyor ki, artık yolları bile çocuklar işgal ediyor.

3. Güneydoğu sadece Kürtlerin yaşayabileceği bir bölge yapılarak, ileride ikizler yasasının bağımsızlık şartları oluşturulmaya çalışılıyor.

4. Türkiye’nin diğer yerlerinde milliyetçiler tahrik edilerek bir iç savaş ve akabinde uluslar arası kuruluşların müdahalesine ve masaya zorlanmasına zemin hazırlanıyor.

5. Çıkarılacak yasalarla Öcalan yeniden yargılanarak önce cezanın hafifletilmesi, sonra eşitlik ilkeleri bahaneleriyle af edilmek ve Kürtlerin Mandela’sı yapılmak isteniyor.

6. Bütün bu aşamalarda hep şehitler istismar edilecek, kan akmasın, barış olsun gibi sloganlar kullanılarak halkın tepkisi azaltılacak.

7. İlk seçimlerde bir takım altyapı hizmetleri ve dış yardımlarla toparlanmış görüntülü bir ekonomi ile AKP ve DTP koalisyonu sağlanacak.

8 Hedefin son ateşini DTP veya yerine ihdas edilecek parti yapacak…

Yorumlar
Mustafa Başer
28 Aralık 2009 Pazartesi 14:46
Hasan bey
Tanıdığım şerefli bir yazar
Mazlumu görünce yarası azar
Sessiz sakin garipce gezer
Dev yürekli bri kahraman Ulusoy

Hasan abi içimden geldi.
Şiirlerini antoloji com da okudum ve bu linki gördüm, okuyunca içimden geldi. saygılarımı kabul edin lütfen
85.98.235.88
muzaffer sazak
27 Aralık 2009 Pazar 02:12
kalemine saglık
hasan abi gerçekleri yazdıhın için yürehine saglık ellerin dert görmesin slmlar
78.180.215.35
deliyörük
25 Aralık 2009 Cuma 19:18
Bay demire
Bay demir, sana su veririm sonrada en hassas yerinden kırarım. devlete olan sözlerini iade ediyorum. akepe atış serbest, çünkü onlar sizi böyle dilenci zağarı gibi çeniletiyorlar. haaa, devleti aklı işlese, o meşe ağacının nerene nasıl batacağını gösterirler sana. ama devletin başındakil abd ab aklını işletiyo bu da böyle oluyo. sayın yazar, tazınızı ve aşağıdaki yorumları okuyunca içimden geldi, kabalığımı bağışlayın. saygılar
78.160.31.214
milliyetçi
24 Aralık 2009 Perşembe 14:34
açılın beyler açılın
Bu yazıdan önce bir habe okudm Baydemir tehdit ediyor küfür ediyor. biz açılım saçılım demedik ve gocunmuyoruz. Akepeye de açılın beyler açılın şerefsizler söve söve geliyor, demek geldi içimden yazıdaki bir senaryo değil kahpelerin ayak sesleri. bu sesleri hisseden herkese selam
81.215.108.245
Buğra Çağatay
23 Aralık 2009 Çarşamba 23:19
&&&&&&&
Sayın ağabeyim asil yüreğinize saygılar.
78.160.17.102
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim