• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Çağrı Müftüoğlu: Müzik hayatımda hep vardı

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu'nun kızı Çağrı Müftüoğlu, bir çok klip çalışmasının ardından bu başarıyı kanıtlayarak, İstanbul Haber Ajansı Editörü Mustafa Buğra Bulanık ve Haber Müdürü Esra Sarıkeçe'ye samimi açıklamalarda bulundu.

Başarıya koşan yeni soluk “Çağrı Müftüoğlu”

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu’nun kızı Çağrı Müftüoğlu, "Kapıyı Kapat" şarkısı ile ayrı bir tarz oluşturarak müzik dünyasına ilk adımını attı. Annesi Emel Müftüoğlu’na fark atarak müzik dünyasında kendinden çokça bahsettiren ve belli bir hayran kitlesi oluşturan Çağrı, birçok klip çalışmasının ardından bu başarıyı kanıtlayarak, İstanbul Haber Ajansı Editörü Mustafa Buğra Bulanık ve Haber Müdürü Esra Sarıkeçe’ye özel açıklamalarda bulundu.

 

“Benim hayatımda müzik hep vardı.. Liseyi bitirdikten sonra bir kaç kez albüm yapmaya çalıştım fakat hep bir aksilik oldu ve projeler iptal oldu. En sonunda 2009’un Eylül ayında ilk albümümü tamamladım. 'Ne Annem ne de Babam' istemediler müzik ile uğraşmamı, hala da istediklerini sanmıyorum. Elimdeki imkanlarla yapabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim en iyi işti bence, güzel bir iş yaptığımı düşünüyorum. İçim rahat ve ardıma bakmıyorum, mutluyum. Eylüle' yetiştirmeye çalıştığım bir single'im var. Bir aksilik olmazsa yakında buluşacağız”.

 

Oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?


Bir süre çok değerli oyuncu sevgili Zerrin Sümer'den ders aldım. İyi olduğunu düşündüğüm ve inandığım bir projede rol almayı düşünüyorum.

 

Hayranlarınız size nasıl ulaşabilirler?


Facebook’ta kendi hesabım var oradan hepsiyle konuşuyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz, müzik konuşuyoruz. Böyle bir imkanımız olduğu için çok mutluyum, Aynı zamanda "Fan Page ve Fan club" var oradan da ulaşabilirler ayrıca. iPhone'a application yaptırdım (Çağrı adlı uygulama). İnternet sitesi gibi, yaptığım bütün işler orada var. iPhone, iPod Touch yada iPad'i kullananlar, cihazlarındaki 'App Store' programından, 'Search' ekranına gelerek 'Çağrı' yazıp aratarak uygulamaya bulup, telefonlarına ücretsiz olarak yükleyebilirler.

 

Çağrı - Gücüm Yok

 

Çağrı - Kapıyı Kapat

 

Mustafa Buğra Bulanık - Esra Sarıkeçe

 

bulanik@istanbulhaber.com.tr

 

İstanbul Haber Ajansı – Özel

 

www.İstanbulHaber.com.tr

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim