• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

"Şehir içi seyahat daha hızlı, rahat ve güvenli olacak"

"Şehir içi seyahat daha hızlı, rahat ve güvenli olacak"
Dünyada Uber modeli olarak bilinen ulaşım şebekesi mobil uygulamasının Türkiye versiyonu YOLO hizmete sunulacak.

Dünyada Uber modeli olarak bilinen ulaşım şebekesi mobil uygulamasının Türkiye versiyonu YOLO hizmete sunulacak. Lüks segment araçlar ile şehir içi VIP taşımacılık hizmeti verecek YOLO, Türk İş Dünyası Paneli'nde Çolakoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çolakoğlu tarafından anlatılacak.

'Ulaşımda En Pratik Yol O" sloganı ile yola çıkan ve diğer rakiplerine nazaran çok farklı iş modeli ve kazanç vaat eden bir mobil uygulama olan YOLO uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıktı. Uygulama, dünyadaki benzerlerinden farklı kılan en önemli özelliği hukuksal altyapısının sağlamlığı ve farklı kazanç modellerinin olması ile birlikte hem kullanıcılara, hem de iş ortaklarına sağladığı yeni nesil bir iş modeli ile kısa sürede yola çıkıyor.

"Başlangıç noktamız şehir içi ulaşımın hızlı ve güvenli olması"

Ulaşımdaki zorlukları keyif ve konfor ile çok uygun koşullarda sunmayı hedefleyen ekip adına konuşan YOLO Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Çolakoğlu şunları söyledi:

"Günümüzde temel ihtiyaçlarımızdan biri olan şehir içi konforlu seyahatin hızlı, güvenli ve ucuz olarak sağlanabilmesi başlangıç noktamızdı. Bununla birlikte, kayıt dışı kalan birçok seyahatin kayıt altına alınarak vergilendirilmesi, sektörde hukuksal altyapının sağlamlaştırılması yeni düzende yeni normallere alışan bizler için çok önemli. İşlerimize teknolojiyi en verimli şekilde entegre etmek hem kullanıcılarımıza hem de iş ortaklarımıza yüksek kazanç sağlayacaktır."

"Yüzde yüz yerli yapım"

"YOLO yüzde yüz yerli yapım bir uygulamadır. Amaçlarımızdan birisi de bu iş modelini hızlı bir şekilde ülke dışında da kullanılan bir marka yapmaktır. Kendi kurucularımızın sağladıkları desteklerin yanında, henüz başlangıç aşamasında iken Los Angeles merkezli bir yatırım şirketinden 16 milyon dolar değerleme ile bir kısım yatırım aldık. Başlangıç gününde 300'ün üzerinde araç ile hizmet verecek olan YOLO ile kullanıcılar, tek tuş ile araç çağırabilecek, ulaşım ücretlerini kredi kartları ile ödeyebilecekler. Araçta unuttukları herhangi bir eşyanın güvende olduğunu bilecekler. Yılsonu hedefimizde bini aşkın araçla hizmet vermek var. Bu uygulamaların yanı sıra yolcularımızı çok özel kampanyalardan da faydalandıracağız. Farklılıklarımız, ilk günden bu ayrıcalıklar ile görülecek. Kasım ayında açılan beta sürümü ile İstanbul'un bazı seçkin mekanlarında yapılacak test sürüşleri ile hizmete başlayacak olan uygulama üzerinden özellikle tanıtım günlerimizde kayıt yaptıran yolcularımıza 15 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında ücretsiz ulaşım hakları, çeşitli promosyonlar sağlayacağız."

"Şehir içi seyahat daha hızlı, rahat ve güvenli olacak"

"Şehir içi seyahat daha hızlı, rahat ve güvenli olacak"

"Şehir içi seyahat daha hızlı, rahat ve güvenli olacak"

"Şehir içi seyahat daha hızlı, rahat ve güvenli olacak"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim