• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Kaos, Fısat ve Delik!

Banu Avar

Küresel ‘ÇETE’ Türkiye’de tez zamanda 2. İsrail’i kuracak alternatif lider arayışında çok yol katedemedi.. İhale ŞİMDİLİK Erdoğan’a kaldı gibi..

​‘Kürdistan’ kuruluşunun de facto kısmı tamamlanana kadar sopa ve havuçla yönetilecek bir RTE var ortada… BU gerçekleştiğinde RTE ve şurekası, ‘deliğe süpürülecek’ olanların başında!
‘Delik’ için sıraya alındığını bilenler, ‘görevini’ yaparmış gibi görünüp ‘süreci’ geciktirme derdinde ve bazı eblehler bunu ‘milli duruş’ zannetmekte!

Verilen görevin sonu DELİK! İşin içinde olanlar bunu iyi bilmekte!

Bu arada ‘Çete’, Türkiye’deki yeni kadrolarla ‘mülakatı’ sürdürmekte..Allah’

la ve Atatürk’le aldatan birileri Çete memurları önünde sıraya dizilmekte…

Durum çok katmanlı operasyonlarla sürüyor.. Kaos giderek koyulaşıyor.. Ama kaos sadece Emperyalizm için fırsatlar yaratmıyor.. Türk milletine de yeni çözümler sunuyor!

MİLLİ KADROLAR, bölük pörçük olmadan, duygusal hezeyanlara kapılmadan, birbirini ayağından çekerek değil, omuz omuza verip yükseltir, emekçi çoğunluğun önderliğinde çoğalmayı becerirse, bu millet bir kez daha TARİH YAZACAK! Tarihin emri belli: MİLLİ İRADE KAZANACAK!

Yorumlar
Fatih Durmuş
11 Temmuz 2014 Cuma 16:36
16:36
OKYANUS ÖTESİNDEN KUMANDALI,OPERASYONLARA AÇIK Türk siyasi hayatı kendi şartları içinden (Miilletin istiklali tehlikededir,milletin istiklalini milletin azim ve kararı kurtaracaktır,fırkalar yani partiler değil)bilinci içinde bir çıkış sağlayaibilirse;çadır devleti olmadığımızı,uzaydan gelip bu devleti kurmadıımızı16 sı büyük ,123 tanesi küçük devletler kurduğumuzu,çoğunu düşmana gerek kalmadan taht ve post kavgalarıyla yıktığımızı,bir kıvılcımdan binlerce şimşekler çaktıracak feyzimizin olduğunu,sabrı ve engin hoşgörüsü ile feraseti yüksek milletimizin sürü önündeki KOÇ MİSALİ KOÇBAŞINI ARADIĞINI,ÇIKMASI HALİNDE BU MİLLETİN UHREVİ GÖRÜNTÜLÜ DÜNYEVİ KAYGILI ,KUL HAKKINA TECAVÜZLE 75 MİLYONUN HAKKINI YİYENLERİ,DÜN OSMANLI DÜYAYA NİZAM VERİYORDU BUGÜNSE ABD,o halde ona sırtımızı dayayıp keyfimize bakalım diyen münafıkları,eski solcu şimdi liberal bukalemunları ,bölücüleri HAK İLE YEKSAN EDECEĞİNİ ADIMIZ GİBİ İMAN EDİYORUZ.Cenab ı Allah 624 yıl ila yı kelimetullahı aleme nizam yapan bu milleti elbette koruyacak,herbiri bir kuvay ı milliye olan bu ülke insanlarına bir önder,bir lider ,bir kahraman sunacaktır.SANCILI DÖNEMLER,ÇIRPINIŞLAR,ÇALKANTILAR YENİ BİR DOĞUŞUN HABERCİSİDİRKendi tarihi ve kültürel coğrafyamızda güçlü bir dünya devleti olacağız,emperyalizme karşı Avrasya hinterlandında mazlumlara hami küffara karşı kavi bir devlet olacağız.Ne mutlu Türküm diyene....
85.110.52.208
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim