• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Layer Sistem Yöneticisi Burak Tuvay: ‘’Tüm KOBİ’ler Web Platformuna Girmeli’’

Layer Sistem Yöneticisi Burak Tuvay: ‘’Tüm KOBİ’ler Web Platformuna Girmeli’’
Layer Sistem'in Yöneticisi Burak Tuvay, tüm KOBİ'lerin artık web platformuna girmeleri gerektiği kanısında olduğunu söyledi.

Layer Sistem'in Yöneticisi Burak Tuvay, tüm KOBİ'lerin artık web platformuna girmeleri gerektiği kanısında olduğunu söyledi. Layer Sistem olarak KOBİ'lere yönelik web barındırma, cloud server sistemleri ve yazılım hizmetleri sunduklarını söyleyen Layer Sistem'in Yöneticisi Burak Tuvay, bunların yanı sıra mevcut yapıların iyileştirilmesi ve geliştirilmesi anlamında danışmanlık hizmetleri verdiklerini de belirtti. Hizmetlerinden, bilgi teknolojileri alanındaki ürünlere ve hizmetlere ihtiyaç duyan her sektörün yararlanabileceğini dile getiren Tuvay, "Özellikle e-ticaret altyapılarında, kurumsal firmalar için profesyonel çözümlerde, tüm sektörden KOBi'lerimiz için web site yazılımı ve cloud server barındırma çözümlerimiz mevcut" dedi.

ÜRÜNLERİN AVANTAJLARI NELER?

'Hizmetlerimiz bugün KOBİ'lerimiz için vazgeçilmez konuma gelen bilgi teknolojileri kapsamındaki tüm ihtiyaçlarını tek bir firma çatısı altında toplanmasını sağlamaktadır" diyen Burak Tuvay, uzman bir kadro ile uygun maliyetli çözümler sunduklarını ifade etti. "Veri yedekleme, minimum donanım ihtiyacıyla maksimum performans sağlama, özel yazılım çözümleri sunmak gibi avantajlarımız mevcut" diyen Tuvay, Layer Cloud hizmetiyle de maliyeti yüksek donanım ihtiyaçlarını giderdiklerini ve fiziksel olarak sağlanan donanımlara nazaran müşterilere ortalama olarak yüzde 25 oranında tasarruf sağladıklarını dile getirdi.

KOBİLERİN ÜRÜN VE ÇÖZÜMLERE İLGİSİ

Sözlerine KOBİ'lerin ürün ve çözümlere olan ilgileri ile devam eden Burak Tuvay şunları söyledi: "Ülkemizde bugün aktif olarak yüksek oranda kullanımı olmayan avantajların tam ve net bir şekilde anlaşılamamasından kaynaklı bir hizmet diyebiliriz. Bunun nedeni ise yurtdışındaki maliyet oranlarının yüksek olması, çünkü bu hizmeti ülkemizde profesyonel anlamda sunan nadir firmalar bulunuyor.'

YENİ SUNULACAK ÜRÜNLER VE ÇÖZÜMLER

Bu yıl gerçekleştirdikleri yeni bir projeden söz eden Tuvay, "Layer Wifi hizmeti yeni bir projemiz. Bu hizmetimizin hali hazırda tam anlamıyla bir muadili bulunmuyor. 5651 sayılı yasa ile getirilen düzenlemede halka açık şekilde sağlanan internet hizmetlerinde loglama zorunluluğu getirildi. Biz tüm sektörlerde müşterilerine ücretli veya ücretsiz internet kullandıran firmalara sunacağımız yazılım ile hem yasal yükümlülüklerini yerine getirmelerini sağlıyor, hem de müşterilerine sunacakları özel reklam ve pazarlama kampanyaları düzenlemelerine olanak tanıyoruz" diye konuştu.

TÜRKİYE'DEKİ KOBİLERİN DİJİTALLEŞMESİ

'Bilişim çağında yaşadığımızı düşünürsek, tüm KOBİ'lerin artık web platformuna girmeleri gerektiği kanısındayız" diyen Burak Tuvay konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu tabii ki doğru tercihlerle olmalı. Ülkemizde yeni gelişen bir sistem olduğundan pek çok KOBİ bu anlamda sorun yaşayabiliyor. Doğru ve isteklerine yönelik profesyonel bir firmayı tercih etmemekle başlayan sorunlar, maliyetlerdeki artış ancak tam tersine istenilen verimin alınamaması ile sonuçlanıyor. Bu nedenle tek önerimiz bilişim sektöründe çalışacakları firmaları/kişileri doğru seçmeleri olacaktır.'

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim