• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

HTC One Mini 2 sahnede

HTC One Mini 2 sahnede
HTC, yeni telefonu One Mini 2'yi tanıttı.

4.5 inç HD ekran, HTC BlinkFeed, Sense 6 ve 5MP önkamerasıyla gelen HTC One Mini 2, HTC One (M8) serisinin ikonik metal işçiliğini de kullanıyor ve daha kompakt bir model isteyenler için bir araya getiriyor.

HTC CEO’su Peter Chou, yeni telefonla ilgili şu sözleri kaydetti: “Boyutu ve konik uçlu köşeleri sayesinde elinize, cebinize hatta cüzdanınıza rahatlıkla sığıyor, kullanımı kolaylaştırıyor”.

HTC One Mini 2’nin 5MP önkamerası yüksek kaliteli selfie fotoğraflar çekme olanağı verirken, Ön kamera zamanlayıcısıyla kullanıcılarına fotoğraf çekilmeden önce pozlarını ayarlamak için yeterince zaman tanıyor. Böylece tekrar çekim yapmaya gerek kalmıyor.

HTC One Mini 2, Touch Up özelliği sayesinde otoportrelere profesyonellik katmak, cilt kusurlarını düzeltmek, kırmızı göz engellemek ve tüm bunları yaptıktan sonra doğal görüntü elde etmek için kullanıcılarına küçük rötuş imkanları veriyor.

Ayrıca Touch Up’ın göz büyütme özelliğini kullanarak selfie’lerinize Japon çizgi romanlarındaki gibi bir efekt verebiliyorsunuz.

 HTC One Mini 2, HTC Boomsound ses teknolojisi sayesinde parlak bir ses çıkarıyor. HTC OneMini 2, HTC One (M8)’deki aynı hoparlörle donatıldığından çift-ön hoparlörü sayesinde yüksek kaliteli ve üç boyutu sesler üretebiliyor.

HTC BlinkFeed, HTC One Mini 2’nin ana ekranını en son haberlerin ve sosyal medya güncellemelerinin olduğu bir canlı yayın akışına dönüştürüyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar için önemli olan içerikler daha ulaşılabilir ve daha önce olmadığı kadar kolay okunabilir hale geliyor. Sayısı gittikçe artan ve şu anda 1000’den fazla olan ortaklardan gelen bildirimler uyarlanabilir ekran bölmelerinde bir araya getiriliyor ve en güncel bilgileri doğrudan ana ekrana vererek sosyal medya güncellemelerini ve favori haber başlıklarını gösteriyor. HTC BlinkFeed, devamlı içerik akışı sayesinde farklı haberleri hızlı bir şekilde görüntüleme imkanı sunarak kullanıcılarını her zaman son gelişmelerden haberdar ediyor.

HTC One Mini 2, Kurşun Gri, Gümüş ve Altın renk seçenekleriyle EMEA (Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu), Asya ve Türkiye’de Haziran ayında satışa sunulacak.

Etiketler: , ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim