• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Fotoğrafçıların sosyal medyası yayında

Fotoğrafçıların sosyal medyası yayında
Türkiye'nin yerli ilk fotoğraf paylaşım sosyal ağı olan fotomuz.com yayına başladı.

Dünya genelinde milyonları peşinden sürükleyen facebook sosyal paylaşım sitesini andıran site, daha şimdiden facebook’un tahtını sallamış durumda. 

Sitede üyeler, sadece fotoğraf üzerine paylaşımda bulunabiliyorlar. Sadece fotoğrafçıların paylaşımlarına açık olan site bu farkıyla diğer sosyal ağlardan ayrılmakta. Üyelerinin fotoğraf, iş deneyimlerini, video sosyal paylaşımlarına izin veren sitenin ilk günden 500 üyesi oldu. Fotoğraf sosyal paylaşım sitesi olan fotomuz.com halk tarafından şimdiden büyük ilgi gördü ve yayın hayatına başladı.

Sosyal paylaşım siteleri artık hayatımızın olmazsa olmazlar arasında yer aldı. Neredeyse günün çoğu zamanı bu sitelerde geçmekte. Cep telefonları ile de ziyaret edilebilen bu sitelerde insanlar haber alma özgürlüklerini, birbirlerini takipte olma durumlarını ve diğer sosyal paylaşımlarını yapabilmekteler. 

“Fotoğrafçıların 7 gün 24 saat birbirinden haberdar olmalarını sağlıyoruz”

Konu hakkında bilgi veren site yöneticilerinden Hayrettin Doğan şunları söyledi: "Fotomuz.com sitesi yeni yüzüyle bugün yayın hayatına merhaba dedi. Fotoğraf üzerine insanların sosyal paylaşım yapabilecekleri site ile fotoğraf sanatına sosyal medya açısından saygınlık kazandırmak istedik. Başta facebook olmak üzere birçok sosyal paylaşım sitesinde fotoğraflar artık çöplük olmaktaydı. Bizim amacımız üyemiz olan her fotoğrafçının belli kurallar çerçevesinde sosyal paylaşımda bulunabilmesi ve bu sayede tüm fotoğraf dünyasının 7 gün 24 saat birbirinden haberdar kalmasını sağlamaktır. 

Bu haberdar olma işini insanlar belki diğer sitelerde de yapıyorlardı ama bizim diğer sitelerden şu farkımız vardır: Biz fotoğrafçı sosyal paylaşım sitesiyiz, bizim üyelerimiz sadece fotoğraf severler olacaktır. Diğer sitelerde olduğu gibi kapalı kimlikleri sitemize üye olarak kabul etmeyeceğiz, herkes açık kimliği ile sitemize üye olabilecektir."

Haber: Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim