• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C

Evin arazisi mezarlığa dönmüş: Kaybolan 2 kişiyi ararken 7 ceset buldular

Evin arazisi mezarlığa dönmüş: Kaybolan 2 kişiyi ararken 7 ceset buldular
ABD'nin Oklahoma eyaletinde kaybolan 2 genci bir evin arazisinde arayan yetkililer 7 cesetle karşılaştı. Kayıp 2 gencin de aralarında olduklarını düşündükleri cesetlerin ölüm nedenlerinin araştırılması için çalışma başlatıldı.

ABD'nin Oklahoma eyaletinde esrarengiz bir olay yaşandı. Okmulgee Kasabası’nda, kayıp 14 yaşındaki Ivy Webster ve 16 yaşındaki Brittany Brewer'i bulmak için bir ev ve arazisinde arama başlatıldı.

2 KİŞİYİ ARARKEN 7 CESET BULUNDU

Polis Şefi Eddy Rice, arama sırasında 7 cesede ulaştıklarını, 14 yaşındaki Ivy Webster ve 16 yaşındaki Brittany Brewer'in cansız bedenlerinin de cesetler arasında olduğunu düşündüklerini söyledi. Rice, “Aradığımız kişileri bulduğumuza inanıyoruz” açıklaması yaptı.

Kesin kimlik tespitinin tıbbi raporların ardından açıklanacağını kaydeden Rice, "Kayıpları arama çalışmalarımızı sonlandırdık. Topluma yönelik herhangi bir tehdit durumunun olmadığına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

CİNSEL İSTİSMARDAN ARANAN ŞÜPHELİNİN EVİ

Rice, cesetleri bulunan kişilerin ölüm nedenlerine ilişkin açıklama yapmadı ancak bunlar arasında cinsel istismarcılıktan hüküm giyen ve arama yapılan evde yaşayan Jesse McFadden'in de bulunduğunu dile getirdi.

Yetkililer, haklarında kayıp ilanı verilen Webster ve Brewer'in en son McFadden ile birlikte yolculuk yaparken görüldüklerinin rapor edildiğini aktardı.

KAYIP KIZI CESETLER ARASINDA

Mahkeme kaynaklarına göre, 2003 yılında tecavüz ve reşit olmayan kişilerle cinsel ilişki suçlamalarıyla tutuklanan McFadden, Ekim 2020'de serbest bırakılmıştı. Öte yandan, yerel bir televizyon kanalına konuşan Brittany Brewer'in babası, kızının cansız bedeninin de bulunan cesetler arasında olduğunu doğruladı.

Kızının hafta sonu McFadden ailesiyle birlikte zaman geçirdiğini söyleyen baba, pazar günü eve dönmesi gereken Britanny'nin o günden beri kayıp olduğunu belirti.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim