• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Disney Infinity 2.0 artık Türkiye'de!

Disney Infinity 2.0 artık Türkiye'de!
Dünya çapında oyun severlerin büyük beğenisini kazanan Disney Infinity'nin yeni oyunu Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes dünya lansmanını takiben Türkiye'de.

The Walt Disney Company, Türkiye ’deki konsol oyunları dağıtımında Aral ile ilerleme kararı aldı. Bu işbirliğinin ilk meyvesi olarak Aral, Disney Interactive ve Marvel’ın PlayStation 4 ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemleri, Microsoft Xbox One ve Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi ile Nintendo Wii U sistemi için geliştirdiği Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes oyununun Türkiye’deki satışlarını başlattı.
 
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes Başlangıç Paketi içinde 2.0 oyun yazılımı, Disney Infinity 2.0 Tabanı, Marvel’s The Avengers Oyun Seti ve üç karakter figürü (Iron Man, Black Widow ve Thor), iki Oyuncak Kutusu Oyun Diski, bir web şifresi kartı ve yeni Oyuncak Kutusu 2.0 ile yaratıcılıkla dolu sayısız saatler sizi bekliyor. Marvel’in Spider-Man ve Guardians of the Galaxy Oyun Setleri ve bu dünyalardan ek figürler ayrı satılacak. Geçen yılki Disney Infinity’deki tüm karakter ve Oyun Diskleri Oyuncak Kutusu 2.0 ile de uyumlu.
 
“Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes ile Marvel’in en ikonik karakterlerinden bazılarının yepyeni hikayelerini en büyük video oyun serilerinden birine getirdiklerini dile getiren Marvel Entertainment İnteraktif & Dijital Dağıtım Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Peter Phillips, “Bu Marvel tarihindeki en önemli oyunlardan biri ve inanıyoruz ki her yaştan hayranımız ve koleksiyoncular bu deneyim karşısında hayranlıklarını gizleyemeyecekler” diye konuştu.
 
Yeni oyun Marvel evreninden, ödüllü Marvel çizgi roman yazarı Brian Michael Bendis tarafından kaleme alınan orijinal Oyun Seti hikayelerine sahip interaktif Süper Kahramanlar figürleri sunuyor. Her yeni karakter uçmak, ağda sallanmak, duvar yıkmak gibi kendine has süper güçler ve benzersiz oynanış mekanikleri getiriyor.
 
Geliştirilmiş 2.0 Oyuncak Kutusu modu oyuncuların en sevdikleri Marvel ve Disney karakterlerini, araçlarını, ortamlarını ve eşyalarını kullanarak benzersiz bölümler yaratmalarını ve aile ve arkadaşlarıyla paylaşmalarını daha da kolay hale getiriyor. Yeni ve geliştirilmiş Oyuncak Kutusu araçları ve oyuncaklar bu devrim yaratan oyun modunu her yaştan oyuncular için daha da erişilebilir hale getiriyor. Oyuncak Kutusu Oyun Diskleri ise Oyuncak Kutusuna klasik Zindan Keşfi ve Kule Savunması gibi modlar ekliyor ve oyuncuların bu modları Disney Infinity evreninde istedikleri karakterlerle oynamalarını sağlıyor.
 
“Disney Infinity’nin 2.0 versiyonunda oyununu neredeyse tüm özelliklerinde yenilikler yaparak dünyanın dört bir yanındaki Marvel hayranlarının tüm beklentilerini karşılamaya çalıştıklarını belirten Avalanche Software Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Blackburn, “İster tamamen yeni karakter yetenekleri ve savaş sistemleri ile oynasınlar, orijinalden dört kat daha büyük Oyun Setlerini keşfetsinler veya yeni Oyuncak Kutusunda dünyalar yaratsınlar, hayranlarımızın Disney Infinity’nin geçirdiği evrimden etkileneceklerine eminiz” dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim