• BIST 9871.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Bangkok'ta doktorların meydan savaşı

Bangkok'ta doktorların meydan savaşı
Tayland'ın Başkenti Bangkok'ta mesai arkadaşı iki öğretim görevlisini öldürmek suçundan aranan Dr. Wanchai Danaitamonut, polisi karşısında görünce...

Tayland'ın Başkenti Bangkok'ta mesai arkadaşı iki öğretim görevlisini öldürmek suçundan aranan Dr. Wanchai Danaitamonut, polisi karşısında görünce belinden çıkardığı silahı kendi kafasına dayayarak intihar etmek istedi. Polislerin saatlerce süren ikna çabaları sonuç vermeyince Danaitamonu'un annesi olay yerine çağırıldı. Annesinin ikna çabaları da sonuç vermeyince Danaitamonu başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. Ağır yaralanan Danaitamonu hastaneye kaldırıldı.

Bangkok'ta bulunan Phranakhon Rajabhat Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Wanchai Danaitamonut, iddiaya göre birlikte çalıştığı iki öğretim görevlisi arkadaşı Pichai Chaisongkram ve Natthapol Chumworathayee ile belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahla iki arkadaşını vuran Dr. Wanchai Danaitamonut daha sonra izini kaybettirdi. Olayın olduğu sırada tez sunumu yapan öğrencinin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen Bankok polisi Dr. Wanchai Danaitamonut'un yakalanması için operasyon başlattı.

İki öğretim görevlisinin katil zanlısı Dr. Wanchai Danaitamonut'un izini bir otelin otoparkına kadar süren polis kimliğini tespit ettiği zanlıyı yakalamak için operasyona başladı. Polisin hareketliliğini fark eden Danaitamonut, belinden çıkardığı silahı kendi kafasına dayayarak intihar edeceğini söyledi. Uzun süre ikna edilmeye çalışılan Dr. Wanchai Danaitamonut'un annesi de polis tarafından olay yerine getiren getirildi. Yaşlı kadının eline megafon alarak oğlunu intihardan vazgeçirmeye çalıştı.5 saatten fazla süren ikna çabaları sonuç vermedi. Uzun süre ayakta kalan ve polise direnen Danaitamonut, yorgunluğun baş göstermesiyle birlikte tekrar arabasına doğru hareket etti. Çevredekilerden önce bir sigara isteyen 60 yaşındaki adam, arabanın içinde sigarasını içtikten sonra tetiğe bastı ve intihar etti. Olay yerinde bulunan ambulansla en yakın hastaneye kaldırılan Wanchai Danaitamonut'un durumu belirsizliğini koruyor.

Cihan

Bangkok'ta doktorların meydan savaşı

Bangkok'ta doktorların meydan savaşı

Bangkok'ta doktorların meydan savaşı

Bangkok'ta doktorların meydan savaşı

Bangkok'ta doktorların meydan savaşı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim