• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Akıllı etiketler sayesinde seyehatlerde artık değerli eşyalar kaybolmuyor

Akıllı etiketler sayesinde seyehatlerde artık değerli eşyalar kaybolmuyor
Dünyada, özellikle Amerika'da milyonlarca satılan, kaybolan eşya ve valizlerin bulunmasını sağlayan akıllı etiketler, Mytag ve Mybag markalarıyla Bimeks'te...

Dünyada, özellikle Amerika'da milyonlarca satılan, kaybolan eşya ve valizlerin bulunmasını sağlayan akıllı etiketler, Mytag ve Mybag markalarıyla Bimeks'te satışa sunuldu.

Her bireyin korkulu rüyası olan tablet, telefon, pasaport, evrak çantası, valiz ya da anahtar gibi değerli eşyalar artık kaybolmaya karşı koruma altında. Mytag ve Mybag Elektronik Etiketler ile değerli eşyalar kaybolma tehlikesinden kurtuluyor.

Mytag, kişilerin değerli eşyalarının üzerine yapıştırmak üzere özel bir teknoloji ile tasarlanmış akıllı etiketler sayesinde eşyaların kaybolması durumunda kolayca bulunabilmesini sağlıyor. Her bir Mytag etiketi üzerinde özel bir kod numarası bulunuyor. Paketi alınca www.mytag.com.tr web sayfasına girip etiketleri isme kaybettikten sonra çanta veya cep telefonunuz kaybolduğunda, eşyanızı bulan kişiler, kaybolan eşyanın üzerindeki etiket aracılığı eşyayı hemen sahibine ulaştırabiliyor.

Aynı renk ve desene sahip sıkıcı onlarca valizin arasında, kişiye özel tasarımları ile hemen farkedilen Mybag valiz kılıfları, akıllı teknolojisi sayesinde kaybolmalara ve açılmalara karşı daha güvenli. Hem valizleri koruyan, hem güvenliğini artıran, hem de valizlere renk katan Mybag, valizler için hazırlanan özel bir malzemeden üretiliyor. Her bir Mybag akıllı valiz kılıfı üzerinde özel bir kod numarası bulunuyor. www.mytag.com.tr web sayfasında Mybag kılıfı kullanıcı adına kaydediliyor. Mybag, üzerinde bulunan akıllı teknoloji sayesinde, valizler tüm dünyada 3 yıl boyunca 7/24 kaybolmaya karşı koruduğu gibi, valizlerin kaybedilmesi durumunda onu bulan kişinin sahibine kolayca ulaşmasını da sağlıyor.

Mytag ve Mybag akıllı etiketleri Bimeks mağazalarında ve www.bimeks.com.tr de satışa sunuldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim