• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Yunusemre Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Yunusemre Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor
Yunusemre Belediyesi "Onlar Bize Emanet" projesiyle ilçedeki sokak hayvanlarına sahip çıkıyor.

Yunusemre Belediyesi "Onlar Bize Emanet" projesiyle ilçedeki sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. İlçenin belli noktalarına sokak hayvanlarını doyuran geri dönüşüm kutusu koyan Yunusemre Belediyesi, küpesi bulunmayan, hastalık taşıyan hayvanları da Hayvan Barınağı'na teslim ediyor.

Yunusemre Belediyesi, sokak hayvanlarının hayatlarını uygun ortamda sürdürmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarda bulunuyor. Belirli noktalara kurulan sokak hayvanlarını doyuran geri dönüşüm kutusuyla sokak hayvanları özellikle kış aylarında aç kalmıyor. İlçede küpesi bulunmayan, hastalık taşıyan sokak hayvanları için ekip oluşturan Yunusemre Belediyesi, tespit edilen hayvanları, barınağa teslim ediyor. Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan ve Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz ile birlikte Forum Magnesia AVM'nin arka kısmında bulunan geri dönüşüm kutusunu ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hayvanların yaşama hakkına saygı duyulması gerektiğini hatırlatarak vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

KÜPESİZ VE HASTA HAYVANLAR BARINAĞA TESLİM EDİLİYOR

"Onlar Bize Emanet" projesi çerçevesinde küpesi olmayan, hasta sokak hayvanlarının barınaklara taşınması hizmetini yerine getirmek için ekip oluşturduklarını vurgulayan Başkan Çerçi, "Sokak hayvanlarının şehir sakinlerini rahatsız etmeden yaşayabilmeleri için ilçemiz dahilinde otomatik ve sabit yemlikler koyarak, hayvanların sağlıklı yaşamalarını sağlıyoruz. Araç ve yetişmiş elemanlardan kurulu ekiplerimiz ile sokak hayvanlarını Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan barınağa teslim ediyoruz. Bugüne kadar 84 büyük, 80'e yakın yavru hayvanımızı alıp Büyükşehir Hayvan Barınağı'na bıraktık. Vatandaşlarımızın Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze bağlı 444 62 09 numaralı Çağrı Merkezimizi aramaları durumunda ekiplerimiz konuyu hemen değerlendirip hizmet verecektir. Ekiplerimiz 24 saat ilçemize hizmet vermektedir." dedi.

Yunusemre Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Yunusemre Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Yunusemre Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Yunusemre Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Yunusemre Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim