• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Yunusemre Polis Ailelerini Ağırladı

Yunusemre Polis Ailelerini Ağırladı
Yunusemre Belediyesi, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümünde, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan emniyet mensuplarının aileleriyle bir araya...

Yunusemre Belediyesi, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümünde, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan emniyet mensuplarının aileleriyle bir araya geldi. Manisa Polisevi'nde düzenlenen gecede konuklarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hükümetin etkin mücadelesiyle terörün kökünün kazınacağına dikkat çekerek, "Devletimiz gücünü dünyaya gösterecektir" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümünde emniyet mensuplarını unutmayan Yunusemre Belediyesi, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan polislerin ailelerini Manisa Polisevi'nde ağırladı. Geceye Vali Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, İdris Avşar, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ile emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

'BU MESELE GELECEK MESELESİ'

Polis ailelerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirtti. Polis ve askerin, vatandaşın güvenliği için mesai mevhumu gözetmeksizin çalıştıklarını aktaran Başkan Çerçi, güvenlik güçlerine çok şeyler borçlu olduklarını söyledi. Başkan Çerçi, etkin mücadeleyle terörün kökünün kazınacağına dikkat çekerek, "Bilesiniz ki yalnız değilsiniz. Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden yiğitlerimiz de yalnız değiller. Milletimizin duaları polis ve askerimizle beraber. Bu mesele ülkemizin gelecek meselesi. Güvenlik güçleri bunun mücadelesini veriyor. Maalesef şehit ve gazilerimiz, operasyonlarda yaralanan vatandaşlarımız var. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Gazi ve yaralılarımıza acil şifalar versin. Ülkemizde hüküm süren terör, İnşallah kısa sürede sona erecek, devletimiz gücünü dünyaya gösterecektir" dedi.

'YALNIZ DEĞİLSİNİZ'

Vali Erdoğan Bektaş da, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizin sorunlu kısmıyla diğer kısmı arasında görevlendirme anlamında her kademede bir sirkülasyon var. Bu organizasyonda da şu anda geçici görevlendirmeyle Doğu ve Güneydoğu'ya giden emniyet güçlerimizin aileleriyle bir aradayız. Buradan hiçbir zaman yalnız olmadığınızı ifade etmek isterim. Şu an orada görev yapan arkadaşlarımızın da kısa sürede yuvalarına dönmelerini temenni ediyorum. Devletimiz hükümetiyle bir karar verdi. İnşallah bu işi bitirecek ve bir daha bu sorunu tartışmayacağız."

Gecede Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken; Sanatçı Orhan Çakmak da manevi dünyamızı güçlendiren ilahiler seslendirdi.

Yunusemre Polis Ailelerini Ağırladı

Yunusemre Polis Ailelerini Ağırladı

Yunusemre Polis Ailelerini Ağırladı

Yunusemre Polis Ailelerini Ağırladı

Yunusemre Polis Ailelerini Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim