• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Yunusemre Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Destek

Yunusemre Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Destek
Sporcu gençlerin her zaman yanında olan Yunusemre Belediyesi, amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor.

Sporcu gençlerin her zaman yanında olan Yunusemre Belediyesi, amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mal tasnifinde kendilerine spor tesisi bırakmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bunu bir bahane olarak kullanmadıklarının altını çizdi.

Yunusemre Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek vermeyi sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Meclis Lokali'nde düzenlenen törenle ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Düzenlenen törene belediye başkan yardımcıları Ramiz Şiyak, Şule Uygur, İdris Avşar, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer ve amatör spor kulübü temsilcileri katıldı.

Toplantıda Yunusemre Belediyespor'un çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Arif Alkan, sınırlı imkanlara sahip olmalarına rağmen gençlerin spora yönelmesi için çalıştıklarını, bu konuda amatör spor kulüplerine destek verdiklerini belirtti. Alkan, "Ben de sporcu kökenli biriyim. Belediyespor olarak futbol odaklı bir anlayışa sahip değiliz. Şu anda 14 branşta bin 600 sporcumuz var. Spor tesisi sıkıntımız var. Bu sıkıntıyı aşmak için projelerimiz hazır. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen amatör kulüplerimize, okul takımlarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Amacımız başarılı sporcular yetiştirmek" diye konuştu.

Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Büyükşehirden talep etmelerine rağmen bir tane bile spor tesisi verilmediğini hatırlatarak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin örneğini verdi. Başkan Çerçi, "Bu babanın iki tane öz evladı olmuş, Onlar da Şehzadeler ve Yunusemre. Tesislerinin bir iki tanesini bana, bir o kadarını da Şehzadeler'e ver. 3-4 tanesi senin olsun yine. Her şeyi geçtim bari bir tane ver. Ama yok! Hepsi benim diyor büyükşehir. Bunları yaşadık biz. Bir halı saha kaç paradır. İlçede alan bulsam kendim yapacağım ama yer de yok! Manisa Belediyesinin bütün mal varlığı senin mi? Diğer belediyeler Manisa Belediyesi'nden ayrılmadı mı? Manisa Belediyesi'nin doğal mirasçısıyım ben. Belediyenin malvarlığı bölündü. Bir kısmı büyükşehire, bir kısmı Şehzadeler'e, bir kısmı da Yunusemre'ye gitti. Hepsi benim deme şansın yok! Bakın çok uzak değil, komşumuz Balıkesir de büyükşehir oldu. Gidin tasnifi orada görün. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, benim imkanlarım var diyerek merkez ilçelere çok hakkaniyetli bir dağılım yapmış. Ama ne yazık ki biz bunu Manisa'da göremiyoruz" dedi.

MALZEME YARDIMI YAPTILAR

Belediye olarak spora ve sporculara değer verdiklerini kaydeden Başkan Mehmet Çerçi sözlerini şöyle tamamladı: "Tüm bu sıkıntılarımıza rağmen Yunusemre Belediyespor Kulübümüz, başarılı sporcular yetiştiriyor. Bunun yanı sıra ilçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimize malzeme desteği veriyoruz. Elimizden geldiğince vermeye de devam edeceğiz"

Törende amatör spor kulübü temsilcileri yaşadıkları sıkıntıları anlattı, yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yunusemre Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Destek

Yunusemre Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim