• BIST 9808.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Yüceer: "Çocuklara Yönelik Cinsel İstismarcıların Allah Belasını Versin"

Yüceer: "Çocuklara Yönelik Cinsel İstismarcıların Allah Belasını Versin"
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir programa katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, "Çocuklara yönelik cinsel istismarı yapanlar kim olursa...

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir programa katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, "Çocuklara yönelik cinsel istismarı yapanlar kim olursa olsun Allah belasını versin" dedi.

Ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Yüceer, Ankara'da yaşanan hain bombalı saldırıyı hatırlatarak, "Allah bir daha böyle bir acıyı ülkemize yaşatmasın. Gerçekten çok acı bir olay. Bir benzeri de İstanbul'da Taksim'de meydana geldi. İnsanlar haklı olarak korkuyor. Anneler babalar çocuklarını dışarı çıkarmak istemiyorlar. İnşallah bu tür olaylar ülkemizde bir daha yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

"BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ"

Son zamanlarda yaşanan olaylar yüzünden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de tadının tuzunun kalmadığını dile getiren Candan Yüceer, "Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Karaman'da çok iğrenç bir olay yaşandı. Bu sadece Karaman'da değil, ülkemizin birçok noktasında yaşanan bir olaydı. Bu kapsamda cinsel istismarla ilgili mecliste bir komisyon kurulmasını önerdik. Daha doğrusu MHP ve HDP önerdi biz de destek verdik. Fakat iktidar buna bile hayır dedi. Bu durumun siyaseti mi olur? Bu iğrençliği yapan kim olursa olsun Allah belasını versin. Bunu yapan insan olamaz. Bize insanlık lazım. Çok şükür ki uzun ısrarlarımız sonucu komisyonu kurdurduk" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ ORTADOĞU YAPTILAR"

Canlı bomba saldırılarının bu zaman kadar Türkiye'de görülmediğine dikkat çeken Candan Yüceer, "Canlı bomba saldırılarını sürekli Orta Doğu'da görüyorduk. İktidar ne diyordu? Biz Orta Doğu'ya ağabeylik yapacağız. Yapa yapa Türkiye'yi Orta Doğu yaptılar. Biz gelecek vadeden ve insanlara umut veren bir ülkeydik. Ülkem adına çok üzülüyorum. Bugün, vatandaşlar devlete olan güvenini yitirmiş durumda. Bunların düzelmesi için hükümetin yanlış politikalarından vazgeçmesi gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim