• BIST 9763.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Yozgat Çalıştayı Başlıyor

Yozgat Çalıştayı Başlıyor
AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat'ın birlik, beraberlik içerisinde kalkınabileceğini belirterek, Yozgat'ta yaşayan herkesin önceliğinin...

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat'ın birlik, beraberlik içerisinde kalkınabileceğini belirterek, Yozgat'ta yaşayan herkesin önceliğinin Yozgat olması gerektiğini söyledi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Yozgat'ta görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Grand Ser Otelde düzenlenen yemekte gazetecilerin gününü kutlayan Lekesiz, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde gazetecilik mesleğinin çok önemli olduğunu söyledi. İstanbul'da yaşanan terör olaylarını kınayan Lekesiz, daha sonra Yozgat'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

YOZGAT ÇALIŞTAYI DÜZENLENİYOR

Yozgat'ın hızlı bir şekilde gelişmesine katkı sağlaması ve Yozgat'ın sorunlarının tespit edilip çözüm yollarının aranacağı bir çalıştay düzenleneceğini ifade eden AK Parti Yozgat İl Başkanı Lekesiz, "Çalıştayımız Perşembe ve Cuma günü yapılacak. Çalıştayın ilk gününde sorunlar, çözüm yolları ve öneriler görüşülecek. İkinci gününde ise sonuçlar üzerinde durulacak. Çalıştayın ikinci gününe Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz ve Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ bey katılacak. İnşallah çalıştayımız Yozgat'ımızın gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacaktır" dedi.

Çalıştayın sonuçlarının takip edilmesi konusunda gazetecilere de görev düştüğünü vurgulayan Lekesiz, "Çalıştayın soncuları iyi takip edilecek. Yozgat'ın gelişmesinde sorumlu siyasi irade ise siyasi iradeye, bürokrasi ise bürokrasi irade takip edilmesini sağlayacağız. Yozgat'ın gelişmesi için birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde bir seçim yaşanmayacak. Bu sebeple bütün siyasi partilerimiz birlik içerisinde mesaimizi Yozgat için harcamalıyız. Yine aynı şekilde sivil toplum kuruluşlarımızda Yozgat için neler yapılabilir konusu üzerinde düşünmesi gerekir. Yozgat için bir düşüncesi olan, Yozgat'ın gelişip kalkınması için bir şeyler yapabilirim diyen herkesi bu çalıştaya bekliyoruz" diye konuştu.

Yozgat'ın gelişmesi için kurumlar ile ilgili de bir dizi çalışmalar yapılacağını vurgulayan Lekesiz, "Daha önce toplu bir şekilde yaptığımız kurum toplantılarını bundan sonra belirli aralıklarla bire bir kurumlarla yapacağız. İnşallah ilk olarak Cumartesi günü Üniversitemiz ile ilgili toplantı yapacağız. Üniversitemizin sorunlarını, yapması gerekenleri ve bizden istedikleri yardımları görüşeceğiz. Bundan sonra bu toplantılar belirli aralıklarla devam edecek" ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz'in yanı sıra İlçe Başkanı İskender Nazlı ve Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok katıldı.

Yozgat Çalıştayı Başlıyor

Yozgat Çalıştayı Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim