• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Yolculardan havalimanında protesto

Yolculardan havalimanında protesto
Türk Hava Yolları (THY) ile Frankfurt'a gidecek yolcular, uçaklarının yaklaşık 16 saat rötar yapması üzerine masalara vurarak protesto etti.

Türk Hava Yolları (THY) ile Frankfurt'a gidecek yolcular, uçaklarının yaklaşık 16 saat rötar yapması üzerine masalara vurarak protesto etti. Otele yönlendirilmediklerini aktaran yolcular, geceyi havalimanında soğuk zeminde geçirdiklerini belirtti.

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle Atatürk Havalimanı'nda 250'den fazla sefer iptal oldu. Uçuşların neredeyse tümü gecikmeli olarak gerçekleşti. Bazı uçuşların 16 saate varan rötar yapması yolcuların tepkisine sebep oldu. Yetkililerin kendilerine bilgi vermediğini ileri süren yolcular, "rezalet" diye bağırarak masalara vurdu.

THY ile Frankfurt'a gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Şaban Yılmaz, seferin iptal olması üzerine THY'den 2 bin 50 TL vererek bilet aldığını fakat hala uçamadığını aktardı. Yetkililerin tenezzül edip buraya gelmediğini ileri süren Yılmaz, şirketi dava edeceğini aktardı.

Yolculardan Yavuz Sultan Selim ise yetkililere ulaşmak için aramalar yaptıklarını fakat telefonların yüzlerine kapatıldığını söyledi. Selim, "Bize uçak yok deniyor. Uçak sürekli rötar yaptı. 05.25'e ertelendi, sonra 6'ya, daha sonra 8,5'a borsa gibi izliyoruz ekranlardan. Belli değil ne zaman gideceğimiz." dedi.

Esra Somuncu ise bir yetkilinin gelmesini istedi. Yetkililerin tatilde olmasından dolayı ulaşamadıklarını aktaran Somuncu, "Tatilde olan yetkililere sesleniyorum. Lütfen buraya gelin sorunu çözün. Biz bu uçağa para verdik. Paramızla rezil oluyoruz. Dünyanın parasını verdik. Hala gidemiyoruz. 24 saat oldu, biz burada perişan olduk. Olay Messi'ye sponsor olmak değil, uçakta kebap vermek değil. Olay müşterinizi memnun etmektir. Siz müşterinizi memnun edemiyorsunuz." diye konuştu.

Dün geceyi havalimanında geçirdiklerini aktaran Somuncu, 24 saattir terminalde olduğunu, buz gibi yerlerde yattıklarını dile getirdi. İmza topladığını belirten Esra Somuncu, THY'yi dava edeceğini sözlerine ekledi.

Yolculardan havalimanında protesto

Yolculardan havalimanında protesto

Yolculardan havalimanında protesto

Yolculardan havalimanında protesto

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim