• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Yoğun Bakım Yatak Sayısı İki Katına Çıkarıldı

Yoğun Bakım Yatak Sayısı İki Katına Çıkarıldı
2016 yılının sonunda tamamlanması beklenen Sağlık Bakanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde inşaat çalışmaları...

2016 yılının sonunda tamamlanması beklenen Sağlık Bakanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Hastane inşaat çalışması ve hastane içinde hizmet verecek birimler hakkında bilgi veren Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, hastane inşaatında fiziki gerçekleşme oranının % 65 olduğunu açıkladı.

Yeni hastanenin hizmete girmesinin ardından şu anda hizmet veren hastanenin aynı alanda hizmet vermeye devam edeceği bilgisini veren Küreci, "İnşaat çalışması devam eden hastanemizde daha önce 51 olan yoğun bakım yatak sayısı, yatak revizesiyle iki katına çıkarıldı. Bunun yanında Anjiyo birimi kurulacak, mevcut nükleer tıp ve nörofizyoloji birimlerinde sadece görüntüleme ve teşhis yapılırken, artık tedavilere de cevap verilecek. Böylelikle Denizli, Aydın, Antalya illerine giden hasta sevklerinin önüne geçilecek. Diyaliz servisinin yatak sayısı arttırılacak. Hastanenin tamamlanmasından sonra Onkoloji birimi de kurulacak. Yeni hastane faaliyete geçtikten sonra mevcut hastanemiz de hizmet vermeye devam edecek. O alanda ticari hiçbir faaliyet yapılmasına izin vermeyeceğiz. Bu alan yine vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermeye devam edecek" dedi.

KARABAĞLAR TAŞKIN ÖNLEME PROJESİ

AK Parti İl Başkanı Küreci, her kış mevsiminde su baskınlarına maruz kalan Karabağlar Yaylası ile ilgili taşkın önleme projesi kapsamında DSİ'nin çalışma yaptığını belirterek, "Karamuğla deresinin ikinci kısım taşkın koruma ıslahı projesinin tamamlanma oranı yüzde 65. Geri kalan yüzde 35'lik bölümü de en kısa zamanda bitireceğiz. Bu proje bizim için çok önemli. Çünkü Karaçayır mevki 4 nolu düdeni de kapsayan çalışma ile Türkiye'de en çok yağış alan ikinci bölge olan ilimizdeki şehir içi su taşkınlarının ve göllenmenin önüne geçeceğiz. Burada Belediye lağım su tahliyesi için drenaj kanallarını yapması gerekiyor. Biz zor kısmını tamamlayacağız. Eğer Büyükşehir Belediyesi bunu yapmaz ise biz yine ilçe başkanımız ile bu işi de takip ederiz" dedi.

Yoğun Bakım Yatak Sayısı İki Katına Çıkarıldı

Yoğun Bakım Yatak Sayısı İki Katına Çıkarıldı

Yoğun Bakım Yatak Sayısı İki Katına Çıkarıldı

Yoğun Bakım Yatak Sayısı İki Katına Çıkarıldı

Yoğun Bakım Yatak Sayısı İki Katına Çıkarıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim