• BIST 9949.1
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Yılın Milletvekili Özdağ, Yılın Belediye Başkanı Çelik Seçildi

Yılın Milletvekili Özdağ, Yılın Belediye Başkanı Çelik Seçildi
Manisa'da bir internet sitesinin takipçileri arasında yapılan oylamayla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ yılın Milletvekili,...

Manisa'da bir internet sitesinin takipçileri arasında yapılan oylamayla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ yılın Milletvekili, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise yılın Belediye Başkanı seçildi. Özdağ ve Çelik düzenlenen bir törenle ödüllerini aldı.

Bizimmanisa.com haber sitesinin takipçileri arasında yapılan Yılın Milletvekili ve Yılın Belediye başkanı oylamasında 2015 yılında yılın Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ olurken, yılın Belediye Bakanı olarak da Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik seçildi. İki isim Manisa Öğretmenevinde düzenlenen törenle plaketlerini Bizimmanisa haber sitesi koordinatörü Seyhan Gökalp'in elinden aldı.

Düzenlenen plaket törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve çok sayıda partili katıldı.

ÇOK ÇALIŞTIM, MANİSA İÇİN ÇALIŞTIM

2011 yılında Manisa'dan 5. Sıra Milletvekili seçildiğini ifade eden Özdağ, "2011 yılında yapılan seçimlerde 5. Sıradan Milletvekili seçildim. 2015 Haziran ayında yapılan seçimlerde 3. Sıradan Manisa Milletvekili oldum. 1 Kasım seçimlerinde ise 1. Sıradan Milletvekili seçildim. Manisa benim acılarıma annelik yapan bir şehirdir. Sık sık tekrar ettiğim bir Özbek atasözü var, "Vatanı olanın bahtı, çok çalışanın tahtı olurmuş" diye. Ben çok çalıştım. Bunu söylerken de insanın kendisini övmesi kötüdür ama çalıştığımı itiraf edeyim ve Manisa için çalıştım. Parlamentoda çalıştım. Aynı zamanda da yurt dışında da partim hangi görevi verdiyse, harfiyen yerine getirdim. Televizyon kanallarında hem partimin fikirlerini kamuoyu ile paylaşmak hem de yaptıklarımızı halkımıza duyurmak için çalıştım. Her hafta sonunu Manisa'da geçirdim. Teşkilatlarımız ile uyumlu geçinerek birlikte Manisa'ya hizmet ettik. Şimdi de Genel Başkan Yardımcısı olarak görev Başbakanımız tarafından tarafıma tevdi edildi. Allah nasip ederse bu göreve layık olmaya çalışacağım. Tüm teşkilatlarımız ile belediye başkanlarımız ile birlikte çalışacağız. Bu gün tarafıma verilmiş olan bu plaket benim için anlamlı. Çünkü insanlar şöyle bir söze inanırlar. Marifet iltifata tabi, iltifata tabi olmayan eşyada zayidir diyerek. Ben marifetimizin iltifata tabi olmasını isterim. Çünkü insanoğlu iltifat görmek ister. Peygamber efendimiz bunu söyler. Zaten geçtiğimiz gün genel merkezimizde yaptığım sunuma da öyle başlamıştım. Siyasetçiler iki şeyden hoşlanır, alkıştan hoşlanır birde oydan hoşlanır ve iki şeyden korkarlar. Sandıktan korkarlar ve Allah'tan korkarlar. Bu plaketi bir alkış olarak değerlendiriyorum. Yaptıklarınızın karşılığında milletiniz size oy verip parlamentoya gönderiyorsa kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Eğer yaptıklarınızı karşısında vatandaş size zaman zaman ödüller veriyorsa, yine aynı şekilde kendinizi bahtiyar hissediyorsunuz. Bu noktada ben kendimi bahtiyar hissediyorum. İnşallah Manisa'mıza daha çok hizmet edeceğiz. Manisa'yı daha zengin yapacağız. Bana böyle bir ödülü verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bunlar bizlere hem çalışma şevki verecek hem de öz eleştiri yapma imkânı sağlayacak. Bizimmanisa internet sitesi takipçilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"BU ÖDÜLLER BİZİ DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA SEVK EDİYOR"

Bu tür alınan plaketlerin kendisini daha çok çalışmaya sevk ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Bizimmanisa haber sitesinin takipçilerinin göstermiş oldukları teveccüh nedeni ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu plaketler bizleri daha çok çalışmaya itiyor. Bizler vatandaşlarımızın bize olan güvenlerine karşı mahcup olmamak için bundan sonra daha fazla ve daha çok çalışacağız. Bu plaket nedeni ile tekrardan tüm takipçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yılın Milletvekili Özdağ, Yılın Belediye Başkanı Çelik Seçildi

Yılın Milletvekili Özdağ, Yılın Belediye Başkanı Çelik Seçildi

Yılın Milletvekili Özdağ, Yılın Belediye Başkanı Çelik Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim