• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Yeşilyurt’ta Hizmet İçi Eğitim Seminerleri

Yeşilyurt’ta Hizmet İçi Eğitim Seminerleri
Hizmet içi eğitim çalışmalarına büyük önem veren Yeşilyurt Belediyesi, 2016 yılı eğitim programını hazırladı.

Hizmet içi eğitim çalışmalarına büyük önem veren Yeşilyurt Belediyesi, 2016 yılı eğitim programını hazırladı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan hizmet içi eğitim seminerlerinde, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve diğer personellere toplam 23 başlık altında eğitim verilecek. Eğitim alınacak konular belirlenirken 443 personelle anket çalışması gerçekleştirildi. Yeşilyurt Belediyesinde görev yapan personellere yönelik gerçekleşecek olan hizmet içi eğitim seminerleri, Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İnönü Üniversitesi Battalgazi MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimlerden sorumlu Öğretim Üyeleri tarafından verilecek. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Babacan ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Halit Adıyaman, 2016 yılında düzenlenecek olan Hizmet İçi Eğitim Seminerleri hakkında basın toplantısı düzenledi. MAŞTİ karşısındaki idari binada düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, "Eğitime her zaman öncelik veren bir hizmet anlayışına sahibiz. Personellerimizin bilgili, deneyimli ve mevzuatlara hakim olabilmesi için hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem vermekteyiz" diye konuştu. Kaliteli hizmetlerin temelinde eğitim ve bilginin yattığına dikkat çeken Şahin, "Kaliteyi yakalamak içinde her zaman olduğu gibi eğitim önceliğimiz olacaktır. Kaliteli projelerin temelinde iyi bir eğitim vardır. Sayın Başkanımızın talimatı ve destekleriyle gerçekleştirdiğimiz eğitim çalışmalarımız 2016 yılında da artarak devam edecektir. Geride bıraktığımız iki yıllık hizmet döneminde gerek Malatya'dan, gerekse de İl dışında çok deneyimli akademisyenleri ve kendi alanlarında deneyimli hocalarımız tarafından personellere eğitim çalışmaları gerçekleştirdik. 2016 yılı içerisinde düzenlenecek olan eğitim çalışmaları içinde İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesindeki kıymetli hocalarımızla yaptığımız toplantı sonunda bir taslak hazırladık. Belediyemizin tüm birimlerinde görev yapan personellerimize yönelik 23 başlık altında Ocak ve Şubat aylarında eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Belediyemizde gerek üst yöneticilerimiz gerekse de sahada çalışan personellerimiz, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İnönü Üniversitesi Battalgazi MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimlerden sorumlu Öğretim Üyeleri tarafından verilecek olan seminerlere iştirak edecekler" dedi.

Eğitim seminerlerine destek veren İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı'na da teşekkür eden Başkan Yardımcısı Şahin, "Kurumlar olarak birbirimizden istifada etmek şehrimizin gelişimi ve büyümesi açısından ayrı bir öneme sahiptir. İnönü Üniversitesiyle sürekli diyalog halindeyiz, ortak çalışmalar yapmak bizi mutlu ediyor. 2016 yılı içerisinde ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği ve İl dışında kendi alanlarında deneyim ve birikime sahip hocalarımızın da katılımıyla eğitim çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Babacan ise, eğitime destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür etti.

Yeşilyurt Belediyesi'nin düzenleyeceği hizmet içi eğitim seminerlerine destek vermekten mutluluk duyacaklarını belirten Babacan, "Eğitim seminerleri, üniversitemizin şehir ve kurumlarla olan ilişkisine güç katmaktadır. Eğitim kadrosu ve imkanları olarak şehrimize ve üniversitemize katma değer sağlayan İletişim Fakültesinden istifade etme yoluna gittikleri için Yeşilyurt Belediyesine teşekkür ediyorum. Dekanlık olarak Yeşilyurt Belediyesinin tüm eğitim çalışmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt’ta Hizmet İçi Eğitim Seminerleri

Yeşilyurt’ta Hizmet İçi Eğitim Seminerleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim