• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 14 °C

Yeşilyurtspor Önümüzdeki Sezonu Düşünüyor

Yeşilyurtspor Önümüzdeki Sezonu Düşünüyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, sahasında oynayacağı Şehit Kamil Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, sahasında oynayacağı Şehit Kamil Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftayı bay olarak kapatan Yeşilyurtspor 21. hafta mücadelesinde sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada Teknik Direktör İsmail Tekin nezaretinde yapılan antrenmanın öncesinde İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan kaleci Volkan Tuncel, çalışmalarının meyvelerini almaya başladıklarını söyledi.

-"ŞAMPİYON OLAMIYORSAK DA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLACAĞIZ"

Şampiyon olamasalar da gönüllerin şampiyonu olacaklarını söyleyen Volkan, "Arkadaşlarla berabere büyük bir yol kat ettik. Bunun da meyvelerini alıyoruz yavaş yavaş. Şampiyon olamıyorsak da gönüllerin şampiyonu olacağız inşallah. Ligi iyi yerde bitireceğiz. Bizim amaçlarımız doğrultusunda her şey gidiyor. İnşallah iyi olacak. Takımda şu anlamda rahatlık var. Play-Out oynamayacağız. Onun rahatlığı var. Tabi gönül isterdi ki daha üst sıralarda bitirelim. Bu sene böyle oldu. İnşallah önümüzdeki sene daha farkılı bir Yeşilyurtspor göreceğiz. Daha iyi olacak inşallah" dedi.

-"TAKIMIMIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL BÜYÜK BİR OLUŞUMA GİDECEK"

Takımın önümüzdeki yıl yola şampiyonluk hedefiyle çıkacağını kaydeden Volkan, "Takımımız önümüzdeki yıl büyük bir oluşuma gidecek. Biz de burada, kendi memleketimizin takımında oynamak isteriz. Memleketimiz sonuçta. Eğer kulübümüzle anlaşabilirsek seve seve oynamak isteriz burada. Bu hedef gerçekleştirilebilir bence. Neden olmasın. Başkanımız olsun, hocalarımız olsun büyük çalışmalar içerindeler bunun için. Yani ben olacağına inanıyorum. Önümüzdeki sezon bam başka bir Yeşilyurtspor izleteceğiz taraftarlarımıza" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim