• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Yeşilyurtspor İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Yeşilyurtspor İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'da ikinci yarı hazırlıkları teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'da ikinci yarı hazırlıkları teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde devam ediyor.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada yapılan çalışmaya takımın tamamı katılırken, futbolcuların yeni hocalarının gözüne girebilmek için oldukça hırslı oldukları gözlendi. Takımı daha yakından görme adına dar alanda çift kale maç yaptıran Tekin, oyunu sık sık durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu. Yapılan çalışmayı Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ve 2.başkan Eyüp Bolat da takip etti. Malatya Yeşilyurspor'un ikinci yarı öncesinde, yarın kendi tesislerinde 1 hafta sürecek bir kampa gireceği belirtildi. Antrenman öncesi İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Malatya Yeşilyurtspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, Yeşilyurtspor Kulübü'nün bir profesyonel kulübün sahip olması gereken her şeye sahip olduğunu söyledi. Takımla birlikte ikinci çalışmaya çıktığını kaydeden Tekin, "Kulüpteki imkanlar çok iyi. Bir profesyonel kulüpte olması gereken her şeyin bulunduğunu gördüm. Tabi kadroya baktığımızda, yetenekli bir kadrosu var takımın. Tabi bu kısa süre içerisinde neler yapılabilir buna bakacağız. Söylediğim gibi uzun vadeli düşünüldüğünde hedeflerin gerçekleştirilebileceği bir yapı mevcut. Tabi umarım burada güzel bir ortam sağlayıp başarıya ulaşırız" dedi.

"KAZANMAK İSTEYECEĞİZ AMA ONLARIN KAYBETMESİ LAZIM"

Tekin, takımın ikinci yarı hedefiyle ilgili olarak da konuşarak, ilk 3 haftanın çok önemli olduğuna dikkat çekti. Puan farkının kapatılması için takımın kazanması, rakibin de kaybetmesi gerektiğini anlatan Tekin, "Tabi bakıldığında liderle aramızda 11 puan fark var. Bakıldığında buraya lider takım gelecek. Onunla oynadığınızda galip gelirseniz fark 8'e düşüyor. Bir deplasmana gideceğiz. Tabi bu ilk 3 hafta önemli bizim için. E biz böyle bir düşünceyle oynayıp, bu hedeflediklerimiz elde edebilirsek önümüz açılır. Tabi onların ne yapacağı da önemli. 12 maç oynanacak. Bu süreç içinde 11 puan kapatılabilir mi, bakıp göreceğiz. Biz kazanmak isteyeceğiz ama onların da kaybetmesi lazım. Sonrasını da hep beraber bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim