• BIST 9891.05
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Yeşiltepe Semt Konağı’nda Meslek Edindirme Sergisi

Yeşiltepe Semt Konağı’nda Meslek Edindirme Sergisi
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren Yeşiltepe Semt Konağı'nda düzenlenen meslek edindirme kursları...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren Yeşiltepe Semt Konağı'nda düzenlenen meslek edindirme kursları sonunda sergi düzenlendi.

Sergi için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, Yeşiltepe bölgesinde kısa bir süre önce açmış oldukları meslek edindirme kurusunun finalini gerçekleştirdiklerini belirtti. Gençay, "İnşallah semt konaklarımızda yine İŞ-KUR'un desteğiyle meslek edindirme kurslarını bölgenin talepleri doğrultusunda açmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

İŞ-KUR İl Müdürü Vahap Toman ise kursların devam edeceğini ifade etti. Toman, "Bizimle işbirliğine girerek bu güzel kursun bu aşamaya getirilmesine vesile olan herkese kurumum ve şahsım adına hürmet ve saygılarımı arz ediyorum. Çünkü onların desteğiyle biz bunları hayata geçirebiliyoruz. Eğer belediye bize bu imkanları sunmuş olmasaydı bugünkü kadın kitleye ulaşmamız mümkün değildi. Halk Eğitimi Müdürlüğünün de destekleri son derece önemliydi ve bunu yaptılar. İnşallah bundan sonra da mahallemizin, semtimizin ihtiyaçlarına binaen özellikle kendi işini kurup daha sonra kendi ayakları üzerinde kalabilecek kişilere yönelik kurslara ağırlık vermeye devam edeceğiz. Yani hobi niteliğinde değil de kursun bitiminden sonra ürettiğini satabilecek veya kendi çocuğuna, evine bir şeyler katabilecek noktaya getirmemiz konusu olmazsa olmazımızdır" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi. Mefruşat kursunda üretilen ürünlerin yer aldığı sergide ayrıca kadın kuaförü kursundaki çalışmalar slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı. Törende kursiyerlere kurs bitirme belgeleri de takdim edildi. Daha sonra kursiyerler tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu.

Yeşiltepe Semt Konağı’nda Meslek Edindirme Sergisi

Yeşiltepe Semt Konağı’nda Meslek Edindirme Sergisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim