• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Yerel Yönetimler, Denizli’de 29-30 Nisan’da Bölge Toplantısı Yapacak

Yerel Yönetimler, Denizli’de 29-30 Nisan’da Bölge Toplantısı Yapacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Parti 108. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Parti 108. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özhaseki, Denizli'de 29-30 Nisan'da bölge toplantısı yapacaklarının bilgisini verdi.

Her ay düzenli olarak AK Parti tarafından gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun il başkanları ve belediye başkanlarına hitap ettiği toplantıda, gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda katılımcılara hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, "AK Parti disiplinli bir kadro hareketidir. 14 yıldır Türkiye'nin 81 ilinde olan tek parti AK Parti'dir. Her AK Partili kendi ili ölçeğinde düşünmez, 78 milyonun derdini kendi derdi bilir. AK Parti siyasetinin tanımı; iş yapmaktır, vatandaşımıza hizmet üretmektir. AK Parti ile milletimizin kendine güveni geldi, milletimiz ilk defa dünya standartlarında hizmet almaya başladı." ifadesini kullandı.

"Bu Yıl İlk Bölge Toplantısı 29-30 Nisan'da Denizli'de"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, Türkiye geneli bölge toplantısına başlıyor. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yerel Yönetimleri bir araya getiren bölge toplantısına 29-30 Nisan'da Denizli'den başlayacak. Denizli'de yapılacak olan bölge toplantısına; Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Karaman, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin yerel yöneticileri katılacak.

Toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Denizli'de 29-30 Nisan'da bölge toplantısı yapacaklarının bilgisini verdi. Özhaseki, Nisan-Mayıs ayları içerisinde Türkiye'nin her bir bölgesinde, bölge toplantısı yapacaklarını söyledi.

Bölge toplantıları vesilesiyle belediye başkanları ile istişarelerde bulunduklarını belirten Özhaseki, "Belediyecilik hizmetkârlıktır, bir şehri imar etmek ve halkın gönlünü almaktır. Hamdolsun, AK Partili belediye başkanlarımız da bu işi layıkıyla ve hakkıyla yapıyorlar. Yani hizmet bizim işimiz. Belediyecilik bizim işimiz. Görünen şu ki; AK Parti'den başka milletin derdine derman olacak ikinci bir parti maalesef yok." İfadelerini kullandı.

Türkiye'nin 81 ilinde var olan tek partinin AK Parti olduğunu da belirten Mehmet Özhaseki, "AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve milletimiz için doğru politikalar üretmeye devam edeceğiz. AK Parti, bu ülkenin doğusunda da batısında da güneyinde de kuzeyinde de var. Yani AK Parti bu ülkenin her karış toprağında var. Bu nedenle, belediye başkanlarımız ile omuz omuza milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Yerel Yönetimler, Denizli’de 29-30 Nisan’da Bölge Toplantısı Yapacak

Yerel Yönetimler, Denizli’de 29-30 Nisan’da Bölge Toplantısı Yapacak

Yerel Yönetimler, Denizli’de 29-30 Nisan’da Bölge Toplantısı Yapacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim