• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C

Yeni Yıla Evli Girdiler

Yeni Yıla Evli Girdiler
Konak Belediyesince düzenlenen toplu nikah töreni ile 73 çift yeni yıla evli girdi.

Konak Belediyesince düzenlenen toplu nikah töreni ile 73 çift yeni yıla evli girdi. Çiftlerin nikahını Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş kıyarken, yılbaşı öncesi birbirlerine en güzel hediyeyi resmi nikah kıyarak veren çiftler yeni yıla evli girmenin mutluluğunu doyasıya yaşadı.

Resmi nikahı olmayan 73 çift Konak Belediyesince gerçekleştirilen toplu nikah töreni ile evliliklerini belgeledi. Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde düzenlenen törende Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları hazır bulundu. Konak'ın hemen her bölgesinden resmi nikahsız yaşayan çiftlerin müracaatı sonunda evlenmelerinde bir engel bulunmayan çiftlerin nikahını Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş kıyarken, şahitliğini CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu ve belediye meclis üyeleri üstlendi. Attıkları imzalarla yeni yıla resmi nikah kıyarak giren çiftleri bu mutlu gününde aileleri yalnız bırakmadı. Çoğu nikahsız yaşayan çiftler nikah törenine çocuklarıyla katıldı.

"BİR YASTIKTA KOCASINLAR"

Evliliklerini attıkları imzayla belgeleyen çiftlere bir ömür mutluluk dileklerinde bulunan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, "Sevgili muhtarlarımızın yaptıkları tespit üzerine nikah akdini gerçekleştirmek isteyen çiftlerimize bir katkı koymak istedik. Nikah akdini birlikte gerçekleştirelim ve hukuki statüye kavuşan evlilikler olsun dedik. Çünkü bu hukuki statü bireylere, aileye, çocuklara hukuki korumalar da getiriyor. 73 çiftimize sonsuz mutluluklar diliyorum. Evlerinde bereket, sevgi, saygı, mutluluk hep daim olsun. Bir yastıkta kocasınlar, çocuklarıyla birlikte mutlu yuvaları olsun" dedi.

20 YIL SONRA EVLENDİLER

Toplu nikah töreninde 20 yıllık evliklerinin ardından ayrılan ancak uzun süre nikahsız yaşayan Belkıs Kaya ve Ethem Süren çifti de nikah kıydı. Çocukları ve torunlarının da izleyiciler arasında yerini aldığı Süren çifti, ikinci baharlarını attıkları imzalarla taçlandırdı. Toplu nikah töreni için özel olarak süslenen salonda, çiftlerin nikahlarının tamamlanmasının ardından 5 katlı nikah pastası hep birlikte kesildi. Yılbaşı öncesi birbirlerine en güzel hediyeyi resmi nikah kıyarak veren çiftler yeni yıla evli girmenin mutluluğunu yakınlarıyla paylaştı.

Yeni Yıla Evli Girdiler

Yeni Yıla Evli Girdiler

Yeni Yıla Evli Girdiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim