• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Yeni dünyaya ayak uyduramayan yok olur

Bugün başlayan Turkcell Teknoloji Zirvesi'ni ilk günde beş binden fazla kişi ağırladı.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, yeni dünyayı iyi okuyanların hızla yükselebilidiğini, okuyamayanların ise yok olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi bugün başladı. Tekno-illüzyonist Marco Tempest'in gösterisiyle başlayan Zirve'nin birinci gününde, Microsoft Başkan Yardımcısı Alberto Arciniega ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ana konuşmacılar olarak sahne aldı.

Zirvenin ana konuşmacılarından Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, içinde bulunduğumuz 50 yıllık dönemin insanlık tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak şirketler açısından yeni dünyayı doğru okumanın önemine dikkat çekti. Ciliv şunları söyledi:

"Yeni dünyanın belki de en önemli olayı mobil internetin insanlığa etkisi. Bilgiye ulaşmak çok önemli. Teknoloji devriminin geliştirdiği bu yeni dünyada kurum ve şirketlere çok önemli görevler düşüyor. Teknoloji ve inovasyonla farklılaşmak kilit önem taşıyor. Bu yeni dünyayı iyi okuyanlar hızla yükselebiliyor, okuyamayanlar ise yok oluyor. Bugün artık her yer ofis haline geldi, akıllı telefonlar yeni iş bilgisayarlarımız. Bu nedenle şirketlerin, kritik işleri ve uygulamaları için üstün network platformuna ihtiyacı var. Network kesilince bilişim duruyor, bulut duruyor, M2M duruyor. Biz Turkcell takımı olarak tüm müşterilerimize güçlü, çevik ve akıllı network ayrıcalığını sunuyoruz. Yeni network'e; yani fiber ve mobil entegrasyonuna yaptığımız yüksek yatırım sayesinde kapsama, kalite ve hızda güçlü ve üstün hizmet sunuyoruz. Seyyar istasyonlarımız, proaktif hazırlıklarımız ve afet-acil durum yönetimi konusundaki uzman ekibimizle çevik bir network deneyimi yaşatıyoruz. Network'ümüzü cihaza göre optimizasyon gerçekleştirerek, trafiği içeriğe göre yöneterek akıllı hale getiriyoruz. Başlattığımız İş'te Teknoloji Hamlesi ile, şirketlerin işlerine odaklanmalarını, teknolojiyle inovasyonu yakalamalarını hedefliyoruz. Elinizdeki en büyük kaynak bilgi ve teknoloji ile inovasyon. Turkcell olarak bizim odak noktamız inovasyon. Bunu siz de yaptığınız zaman, inovasyonu odağınıza aldığınız zaman başarı sizden kaçamaz."

Arciniega: Turkcell, Türkiye'deki teknoloji gücünü şekillendiren lider

Turkcell Teknoloji Zirvesi'nin ilk gününde ana konuşmacı olarak yer alan Microsoft Başkan Yardımcısı Alberto Arciniega, konuşmasında Turkcell'in, Türkiye'deki teknoloji gücünü şekillendirmede lider olduğunu vurguladı.  Geleceğin başarılı şirketlerinin bugün doğru teknolojileri seçenler olacağının altını çizen Arciniega,"Geleceğin şirketlerini şekillendiren mega trendler mobil iletişim, sosyal ağlar, büyük data analizi ve bulut bilişim olacak. İşte bu noktada bugün şirketiniz için yaptığınız teknoloji seçimleriniz, gelecekte ne olacağınız noktasında anahtar bir öneme sahip" dedi.

www.istanbulhaber.com

 

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim