• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Yazar Ahmet Ümit Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında

Yazar Ahmet Ümit Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında
Gaziantep'in kültür elçisi Yazar Ahmet Ümit Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileriyle buluştu.

Gaziantep'in kültür elçisi Yazar Ahmet Ümit Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileriyle buluştu. GKV'nin kendisi için farklı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Ümit GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'a teşekkür etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrencilerle buluşan Gaziantep'in kültür elçisi ünlü yazar Ahmet Ümit öğrenciler arasında yazar olmak isteyenlere çağrı yaparak yazmanın önemine vurgu yaptı. Yazar Ümit yeni çıkan kitabı Elveda Güzel Vatan'ım la ilgili de bilgiler vererek, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Gaziantep Kolej Vakfının kendisi için farklı bir anlam taşıdığını ifade eden Ahmet Ümit GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'a teşekkür ederek yarım asrı aşkın bir süredir eğitime verdiği katkıların Gaziantep ve Türkiye'nin eğitim alanında kalkınmasında bir model olduğunu ifade etti. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Ümit, "GKV Özel Okulları öğrencileri okuyan ve okuduğunu doğru yorumlayan kitap aşığı öğrencilerdir. Uzun yıllardır Gaziantep'e geldiğimde ilk uğradığım yer GKV Özel Okulları olmuştur. Umuyorum ki sizlerin de arasından evrensel özellikler kazanmış ünlü yazarlar, şairler çıkacaktır. Kitap okumak günümüz dünyasında en önemli ayrıcalıktır. Katıldığım kitap fuarlarında sürekli GKV Özel Okullarının öğrencilerini görüyor ve gurur duyuyorum. Değerli gençler konusu ne olursa olsun kitap dünyasının bir parçası olmayı sürdürün. Eğer okumazsanız sizler bu hayatı eksik yaşamış olursunuz" dedi.

Yazar Ahmet Ümit'e söyleşinin sonunda GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş teşekkür ederek bir buket çiçek takdim etti. Yazar Ümit söyleşiden sonra yeni kitabını imzalayarak GKV Özel Okulları öğrencilerine armağan etti. Öğrencilerin Ahmet Ümit'e ilgisi büyük dikkat çekti.

Yazar Ahmet Ümit Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında

Yazar Ahmet Ümit Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında

Yazar Ahmet Ümit Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim