• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Yavuz: “Canlı Bombalara ‘Şehit’ Diyen Aptal, Hain Ve Alçaklar Var”

Yavuz: “Canlı Bombalara ‘Şehit’ Diyen Aptal, Hain Ve Alçaklar Var”
Muş Valisi Seddar Yavuz, İslam inancına göre şehitliğin tanımını yaparak, "Artık canlı bombalara "şehit" diyen aptallar, hainler ve alçaklar var. Canlı...

Muş Valisi Seddar Yavuz, İslam inancına göre şehitliğin tanımını yaparak, "Artık canlı bombalara "şehit" diyen aptallar, hainler ve alçaklar var. Canlı bombaların ailesine taziyeye giden alçaklar var" dedi.

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlediği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 101 yıldönümü kutlama programına katılan Vali Seddar Yavuz, sert açıklamalarda bulundu.

İslam inancına göre şehitliğin tanımını yaparak Çanakkale Zaferine değinen Vali Yavuz, artık canlı bombalara "şüheda" diyen aptal, hain ve alçakların olduğunu söyledi. Bu alçaklardan şehit olmayacağını anlatan Yavuz, "Artık canlı bombalara "şehit" diyen aptal, hain ve alçaklar var. Canlı bombaların yakınlarına taziyeye giden alçaklar var. Bu alçaklar olsa olsa cehenneme zümera olur. O yüzden gençlerin beyinlerini ve zihinlerini karıştırmaya çalışanlar ve size ihanet edenlere asla fırsat vermeyin. Çünkü bizim referansımız Kur'an ve Hz. Peygamberdir. Şehitlik dini bir makamdır. Şehitliğin şartlarının ne olduğu Kur'an ve Hz. Peygamberimizin hadislerinde açık açık var" diye konuştu.

Ülkemizde bugün oynanan oyunların Çanakkale'den çok farklı olmadığını kaydeden Vali Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değerli kardeşlerim; bugün ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar Çanakkale'den çok farklı değil. Haçlı zihniyeti ya da başka zihniyetler bitmiş değildir. Mesele şudur, sorun bu toprakların bizim tarafımızdan vatan yapılması mı? Gördüğünüz gibi Irak'a özgürlük getirip bir milyon, Suriye'de rejim değişikliği yapmak isteyip Arap baharının 400 bin, işte Libya'yı gördünüz, Yemen'i gördünüz, Türkiye'ye de kimse özgürlük getirmez, merak etmeyin. Ancak binlerce insanın kanına mal olur."

"KÜRTLER İLE TÜRKLERİN KADERİ BİRLİKTE YAZILMIŞ"

İçinde olduğumuz coğrafyanın hepimizin kaderi olduğunu söyleyen Vali Yavuz, şunları söyledi:

"Bu coğrafya hepimizin kaderidir. Ben bütün konuşmamda şunu söylüyorum, değerli arkadaşlarım bazı konular vardır ki kaderdir, kaderi değiştirmeye uğraşmayın. Nedir kader, kimden doğdunuz kaderdir. Annenizi seçemezsiniz, babanızı seçemezsiniz, hangi topraklarda doğacağınızı seçemezsiniz, hatta dininizi seçemezsiniz, çünkü anneniz Müslüman olduğu için Müslüman olursunuz veya babanız Hıristiyan ise Hıristiyan olursunuz. Bu daha sonra değiştirebileceğiniz bir şey, ama doğuştan kaderdir. Dolayısıyla şuraya gelmek istiyorum. Kürtler ile Türklerin kaderi birlikte yazılmış. Bu kaderi değiştirmeye çalışmak ancak ve ancak kan ve göz yaşından başka hiçbir şeye sebep olmaz. Hiçbir sonuç doğurmaz. Bu ülkede siz milyonlarca insanın kanını akıtırsınız, mahrum edersiniz ama yine ayıramazsınız."

Kamu düzenini bozan kim varsa devletin kudretini onların üzerinde göstereceklerini anlatan Yavuz, sözlerini şöyle tamamladı: "Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Şehirlerde bomba patlatarak, masum insanları katlederek sineceğini sananlar yanılıyor. Bu millet nice bombaları gördü, nice baskın gördü, nice ihanetler gördü, ama dimdik ayakta durmayı başardı. Biz hep beraber birbirimize kenetlenerek Vanlısı, Edirnelisi, Trabzonlusu, Antalyalısı, Muşlusu, Eskişehirlisi, kısacası bu ülkede yaşayan 79 milyon vatan evladı bir birine el ele vererek, omuz omuza vererek bugünleri de mutlak süreçle aşacaktır. Bizim referansımız tekrar söylüyorum inancımızdır."

Yavuz: “Canlı Bombalara ‘Şehit’ Diyen Aptal, Hain Ve Alçaklar Var”

Yavuz: “Canlı Bombalara ‘Şehit’ Diyen Aptal, Hain Ve Alçaklar Var”

Yavuz: “Canlı Bombalara ‘Şehit’ Diyen Aptal, Hain Ve Alçaklar Var”

Yavuz: “Canlı Bombalara ‘Şehit’ Diyen Aptal, Hain Ve Alçaklar Var”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim