• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Yardımlaşma Duygusu “Engel” Tanımıyor

Yardımlaşma Duygusu “Engel” Tanımıyor
Karabük Erzurumlular Derneği Başkanı İbrahim Bedir engelli olmasına rağmen yaptığı çalışmalarla yardımlaşma duygusunun önünde hiçbir engelin duramayacağını...

Karabük Erzurumlular Derneği Başkanı İbrahim Bedir engelli olmasına rağmen yaptığı çalışmalarla yardımlaşma duygusunun önünde hiçbir engelin duramayacağını gözler önüne seriyor. Yıllar önce yaşadığı kas hastalığı yüzünden tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdüren "engelsiz dernek başkanı" Karabüklü ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşarak, herkesin takdirini topluyor.

Karabük Erzurumlular Derneği Başkanı İbrahim Bedir, 2 yıldır sürdürdüğü görevinde bütün engellere rağmen yardımlaşmak için yapılacak bir şeylerin mutlaka olduğunu gözler önüne seriyor. 2 yıldır sürdürdüğü görevi boyunca şuana kadar bin aileye ramazan kumanyası yardımı yapan dernek, yardım elini il dışına, Erzurum'a kadar uzattı. Erzurum'da 4 ilçede 186 çocuğa mont, bot ve kırtasiye yardımı yapan dernek aynı zamanda Karabük'te de bin çocuğun yardımına koştu.

"ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜK"

Dernek bu yıl ramazan ayında bin aileye yardım eli uzatmaya hazırlanıyor. Şimdiden hayırsever vatandaşlardan bağış almaya başladıklarını belirten İbrahim Bedir, hedeflerinin bin aileye Ramazan ayının birinci günü yardımlarını ulaştırmak olduğunu söyledi.

Bedir sözlerine şöyle devam etti; "Karabük Erzurumlular Derneği olarak ihtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalışıyoruz, Erzurum ve Karabük'teki çocukların yüzünü güldürdük ve mesafelerin yardımlaşmaya engel olmadığını da gösterdik. Her geçen gün yardım etme potansiyelimiz büyüyor. Yardım sever bağışçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza ve dernek üyelerimize özellikle teşekkür ediyorum."

"YARDIMLAŞMA DUYGUSU ENGEL TANIMAZ"

İbrahim Bedir, "Biz dernek olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Benim engelli olmam hiçbir şeye engel değil, kaldı ki yardım eli uzatmamıza engel olsun. Bizler toplum olarak yüzyıllardır yardımlaşma geleneğine sahip insanlarız. Benim iki çocuğum var, onların yüzünü güldürmek nasıl beni mutlu ediyorsa, ihtiyaç sahibi çocukların da yüzünü güldürmek bir o kadar mutlu ediyor. Buradan bir de engelli kardeşlerime bir mesaj vermek istiyorum; sizler de birilerinin umudu olabilirsiniz. Benim elimden bir şey gelmez demeyin, insanların yüzünü güldürmek tarifsiz bir mutluluk. Sizler de bu mutluluğu yaşayın" dedi.

Yardımlaşma Duygusu “Engel” Tanımıyor

Yardımlaşma Duygusu “Engel” Tanımıyor

Yardımlaşma Duygusu “Engel” Tanımıyor

Yardımlaşma Duygusu “Engel” Tanımıyor

Yardımlaşma Duygusu “Engel” Tanımıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim