• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Yakutiye, Kar Çalışmasını Sürdürüyor

Yakutiye, Kar Çalışmasını Sürdürüyor
Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kar ile mücadele ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kar ile mücadele ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkezde 8 mahalle, bağlı mahalle ve sokaklarda yürüttüğü çalışmaları 3 vardiya olarak yürüten belediye ekiplerinde 90 personel görev yapıyor. Yetkililer, kar yağışı sonrası önce araç yollarının açıldığını, ardından karların toplanarak kamyonlarla şehir dışına taşındığını bildirdiler.

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, yoğun kar yağışının ardından vatandaşların sorunsuz bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun tempoyla kar çalışması yapıyor. 8 mahalle, 36 bağlı mahalle, 160 cadde ve 1600 sokakta karla mücadele yoğun bir biçimde sürüyor. Karla mücadele için 4 eder, 3 büyük kepçe, 3 greyder, 10 kamyon, 2 tuzlama aracı ve 90 personel görev yapıyor. Belediye yetkilileri, araçların gün boyu çalıştığını, 90 personelin 3 vardiya olarak çalışmaları yürüttüğünü ifade ettiler.

Çalışmalara engel olmayın

Yakutiye Belediyesi yetkilileri, kar çalışmasının hızlı ve sorunsuz yürütülmesi için vatandaşların yardımını istiyor. Özellikle cadde ve sokaklarda terk edilmiş park halindeki araçların çalışmaların uzamasına ve doğru bir çalışma yapılamamasına yol açtığını belirten belediye yetkilileri, "Özellikle vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Biz belediye olarak en hızlı biçimde kar çalışmasını yaparak insanımızın yaşamını kolaylaştırmak istiyoruz. Ancak park halindeki araçlar çalışma süresini uzatıyor, emek ve maddi kayba yol açıyor. Her vatandaşımız park halindeki aracını çalışma anında kaldırırsa daha sorunsuz bir çalışma yapılır. Bizim çabamız insanımızın rahatı ve huzuru için" dediler.

Diğer yandan belediye yetkilileri, kar çalışmasında Sanayi kesimine öncelik verildiğini hatırlatarak esnafın işinin rahat yürümesine önem verdiklerini belirttiler.

Yakutiye, Kar Çalışmasını Sürdürüyor

Yakutiye, Kar Çalışmasını Sürdürüyor

Yakutiye, Kar Çalışmasını Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim