• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Yahyalı’da Hizmetler Sırasıyla Yapılacak

Yahyalı’da Hizmetler Sırasıyla Yapılacak
Yahyalı Belediyesi, 2016 yılında mahallerde yapacağı çalışmaları çekilişle belirlenecek sıralamaya göre yapma kararı aldı.

Yahyalı Belediyesi, 2016 yılında mahallerde yapacağı çalışmaları çekilişle belirlenecek sıralamaya göre yapma kararı aldı.

Alınan kararla Yahyalı'da bulunan 41 Mahalleyi Merkez, Yukarı, Doğu ve Ova Mahalleleri diye sınıflandıran Yahyalı Belediyesi, ilk olarak 9 mahalleden oluşan Ova Mahallelerinde yapılacak hizmetlerin sıralaması için, belediye binasında kura çekimi düzenledi.

Mahalle muhtarlarının kura çekimi ile belirlenen sıralamayla mahallelere hizmet götüreceklerini söyleyen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, bu sıralama ile belediyenin tüm birimlerinin aynı anda aynı mahallede çalışacağını, böylelikle mahallelerin sorunlarını eksiksiz gidereceklerini ifade etti. Bu uygulama ile mahallelere adil hizmet dağılımı olacağını ifade eden Başkan Öztürk, sözlerine şöyle devam etti. " Artık şu mahalleye öncelik verdiniz, bu mahalleye benden daha çok hizmet gitti gibi sözlerin önüne geçmiş olacağız. Bu uygulamayı, zaman zaman Kayseri'de görev yaptığım yıllarda, mahallelere 1'er haftamızı ayırmış olsak mahallelerimizde hiçbir sorun kalmaz, diye düşünürdüm. Bana Cenab-ı Allah belediye başkanlığını lütfetti. Şimdi burada yapma imkânı buldum. Biz mahallemize muhtardan aldığımız talep doğrultusunda hizmet götüreceğiz. Bu hizmet temizlik olabilir, yol düzenleme olabilir veya malzeme taşıtma olabilir. Biz o mahalledeki tüm sıkıntıları aynı anda giderip " Sağ olun Başkanım, sıkıntılarımız giderildi. Belediyeden beklentilerimizi hizmet olarak gördük." sözü duyup, halkımızın duasını alarak diğer mahallemizde çalışmalara başlayacağız. Tabi insanların ihtiyacı hiçbir zaman bitmez. Bugün bir güzellik görür, yarın daha yeni bir güzellik ister. İnşaallah yeni bağlanan mahallerimize yapacağımız hizmetlerle ilçe standartlarına ulaştırmak istiyoruz. Tabi bizim yapacaklarımızın yanında Kayseri Büyükşehir Belediyemizde mahallelerimizde çalışmalarına devam edecek. 2016 yılında, özellikle parke döşeme konusunda ilçemize ağırlık verecekler. Büyükşehir Yasası ile Kayseri'ye bağlanmamızın faydasını görmeye devam edeceğiz. Kayseri'de belediyecilik yapmış biri olarak buna canı yürekten inanıyorum. Ben sizin dert ortağınızım. Her zaman, her konuda size yardımcı olacağım " dedi.

Kura çekimi sonrası, bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade eden mahalle muhtarları, Yahyalı'da ilk defa böyle bir uygulama yapıldığını, sırası geldiği zaman tüm sıkıntıların aynı anda giderileceği için mutlu olduklarını belirterek, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e teşekkür ettiler.

Yahyalı’da Hizmetler Sırasıyla Yapılacak

Yahyalı’da Hizmetler Sırasıyla Yapılacak

Yahyalı’da Hizmetler Sırasıyla Yapılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim