• BIST 9887.51
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Yahya Şekerci tweetini yalanladı

Yahya Şekerci tweetini yalanladı
İpek Koza Holding'in kayyuma devrinin ardından GYY'ye atana Yahya Şekerci, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde tartışılan tweetini yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde Millet Gazetesi’ne kayyumun atadığı yayın yönetmeni H. Yahya Şekerci’nin ismine açılan Twitter hesabından atılan benzer bir mesaj da tepki çekti: “Zulüm, bundan tam 77 yıl önce son buldu!”. Ancak bu hesabıh bir süre önce hacklendiği ifade edildi. Şekerci, konu ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı başvuruda, söz konusu hesabın ele geçirildiğini, sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Hürriyet’e açıklama yapan Hüseyin Yahya Şekerci, Twitter hesabının ele geçirildiğini ve mesajı kendisinin atmadığını anlattı. Hüseyin Yahya Şekerci şunları söyledi:

HESABIM HACK’Lİ

“Hesabım ele geçirilmiş vaziyette. Yasal süreç zaten başladı. Savcılık TİB’e bildirecek. TİB’den biz geri almaya çalışacağız… Bu anlamda benim sosyal medya hesaplarım, mail hesaplarım bunların eline geçmiş vaziyette. Bununla alakalı avukatım zaten yasal süreci başlattı. Zannediyorum bu hafta içerisinde savcı beyle görüşeceğiz. Savcı beyle görüştükten sonra da orada bir açıklama yapacağım kamuoyuna.”

BU ÇETE BİZE OPERASYON YAPMAYA DEVAM EDİYOR

“Burada bu çete, bu örgüt bize operasyon yapmaya devam ediyor. Hem şahsi haklarıma, hem de başında bulunduğum kuruma ilişkin sürekli olarak tezvirat yayıyor. Burada hedef gösterilmeye çalışılıyoruz ilk günden beri. İlk geldiğimiz günden beri bizim üzerimizden şov yapmaya çalışıyorlar.”

SON TWEETLER BANA AİT DEĞİL

“Benim en son attığım tweet 29 Ekim itibariyle attığım tweet’tir. “Siyaseti edeple yapın efendiler, bugünkü köşe yazım ektedir” diye. Bundan sonra 13 tane tweet atılmış. Sonra tekrar ele geçirdik. 10 maddelik bir tweet dizisi attım. Sonra tekrar ele geçirdiler. Bu 3-4 defa gerçekleşen bir hadise. Sonra bunlar devam ediyor. Son tweetlerin hiç biri bana ait değil. Başka bir algı operasyonu da şu: “Twitter hesabımı geri aldım” diye bir tweet daha atılmış. 29 Ekim’de attığım ve 10 maddelik tweet bana ait. Bunun haricindekilerin hiç biri bana ait değil.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim