• BIST 8718.11
  • Altın 2246.452
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1901
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Yağcılar sakinleri Büyükşehir ve MASKİ’yi ağırladı

Yağcılar sakinleri Büyükşehir ve MASKİ’yi ağırladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü üst yönetimi, Cuma günü mesaisinde Yunusemre ilçesi Yağcılar Mahallesi Muhtarı İbrahim Zeybek'in...

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü üst yönetimi, Cuma günü mesaisinde Yunusemre ilçesi Yağcılar Mahallesi Muhtarı İbrahim Zeybek'in konuğu oldu. Civar mahallelerin muhtarlarının da katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yatırımları konuşuldu, muhtarların istek ve talepleri dile getirildi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, MASKİ Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Başkal, Kent Konseyi Şube Başkanı Bekir Dağıstanlı, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve civar mahallelerin muhtarları, Yağcılar Mahallesi Muhtarı İbrahim Zeybek'in düzenlediği kahvaltılı toplantının konuğu oldu. Cuma günü mesaisine Yağcılar Mahallesi'nde başlayan heyet, kahveler önündeki vatandaşlarla tek tek selamlaştı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Periyodik olarak mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve sorunların tespiti ve çözüm yolları konusunda muhtarlarla fikir alışverişi yaptıklarını belirten Coşkun, "Yağcılar Mahallesi'nde bölgeye yaptığımız proje ve yatırımlar ile planladığımız hizmetleri anlatmak amacıyla bir araya geldik. Muhtarlarımızın ufak tefek bazı istekleri var. Onları yerine getirmek için çalışacağız. Biraz önce Yağcılar'a girerken, şehre giriyormuş gibi hissetti. Eski adıyla köy, yeni adıyla mahalle olan yerleşim birimlerinde yaşayan vatandaşlarımızın, şehirdeki vatandaşlarla aynı şartlarda yaşıyor olmalarını görmek bizim çok hoşumuza gidiyor. Bu hizmetleri hayata geçirdiğimiz için gururluyuz. Muhtarlarımız Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün yatırımlarından duydukları mutluluğu ifade ettiler. Başkanımız Cengiz Ergün'e teveccühlerini bildirdiler. Bundan sonraki süreçte de bu tür mahalle ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de, "Bugün Yunusemre ilçesi Yağcılar Mahallesi'nde muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. Sorunları yerinde görmek ve tespitini gerçekleştirmek için sürekli bir şekilde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yağcılar Mahallesi'nde de bir takım hizmetler hayata geçirilmişti. Devam edecek olan çalışmalar da var. Birçok belediye görünmeyen altyapı hizmetlerine yatırım yapmaz. Ama Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak biz Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları ile daha çok altyapı yatırımlarına yöneliyoruz. Bu noktada gelecek nesillere, Manisa'yı hazırlıyoruz diyebiliriz. Muhtarlarımızla olan görüşmelerimiz ve desteklerimiz devam edecek" dedi.

Yağcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek de, muhtarların katılımı ile gerçekleştirdikleri toplantının verimli geçtiğini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'nin mahallemize yaptığı hizmetler ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Yakın mahallelerden muhtarlarımız da katıldı. İstek ve taleplerimizi dile getirdik. Katılım sağladıkları için konuklarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim