• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Voleybol 1’inci Lig Final Etabı öncesi basın toplantısı düzenlendi

Voleybol 1’inci Lig Final Etabı öncesi basın toplantısı düzenlendi
Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol Ligi şampiyonu yarın başlayacak olan Final Etabı 2. Turnuvası sonrasında belli olacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol Ligi şampiyonu yarın başlayacak olan Final Etabı 2. Turnuvası sonrasında belli olacak.

Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında oynanacak Erkekler Voleybol 1'inci Lig Final Etabı 2'nci Turnuva öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mustafa Ekşi, Arkas Spor Voleybol Takımı oyuncusu Hakkı Çapkınoğlu, Fenerbahçe Voleybol Takımı Kaptanı Selçuk Keskin, Halkbank Voleybol Takımı Kaptanı Ulaş Kıyak ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Özkan Hayırlı katıldı.

TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi turnuva ile ilgili genel bilgiler verdikten sonra yaptığı açıklamada, "Samsun'da daha önce birçok organizasyon gerçekleşti. Samsun bir spor şehri. Her şehrimizle ilgili olduğu gibi Samsun'dan daha çok sayıda voleybol takımlarının voleybol liglerimizde yer almasını temenni ediyoruz." dedi.

Ekşi, açıklamasında Görüntülü Değerlendirme Sistemi'nden (GDS) çok iyi geri dönüşler aldıklarını sözlerine ekleyerek, "Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu adına tüm takımlarımıza sakatlıksız, güzel ve başarılı bir turnuva diliyorum." diye konuştu.

"EN ÇOK İSTEYEN İPİ GÖĞÜSLEYECEKTİR"

Daha sonra görüşlerini açıklayan Arkas Spor oyuncusu Hakkı Çapkınoğlu, "Bu seneki voleybol sezonunun sonuna geldik. Bu etapta az hata yapanın ve en çok isteyenin şampiyonluğu göğüsleyeceğine inanıyorum. Bu heyecan verici etabın Samsun'da olması bizi sevindirdi. Daha önce Türkiye - Letonya maçında buradaydım. Samsun'un voleybola olan merakı ve desteği muhteşem. Güzel bir seyirci grubu önünde oynamıştık. Umarım bu turnuvaya da ilgi yoğun olacak ve salon dolacaktır. Herkese başarılar diliyorum." dedi.

"FENERBAHÇE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İÇİN BURDAYIZ"

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Selçuk Keskin ise yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe'yi ve Türk voleybolunu en iyi şekilde temsil etmek için buradayız. Burada olmak için çok emek sarf ettik. Ordu'daki ilk turnuvada maçlar ve seyirci çok iyiydi. Burada da öyle olacağına inancımız tam. En iyi mücadeleyi vereceğiz. İlk Turnuvada galibiyet alamadık ama iyi mücadele ettik. Biz her maçı kazanmak için buradayız. Turnuvayı en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Umarım fair play içerisinde, seyircinin ilgisinin yoğun olduğu, güzel karşılaşmalar olur. İyi olanın kazanmasını diliyorum. Herkese başarılar." diye konuştu.

"SEZON BOYUNCA OLDUĞU GİBİ SAMSUN'DA DA GÜZEL MAÇLAR OLACAK"

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Ulaş Kıyak ise yaptığı açıklamada, Samsun'a gelen 4 takımın da başarılı olduğunu ve kazanmayı hakettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Maçların Samsun'da olması ayrı bir mutluluk. Asında Samsun'a gelen 4 takım da kazanmayı hak eden takımlar ama maalesef 1 takım şampiyon olacak. Buraya gelirken çok çaba sarf edildi, çok acılar çekildi. Tüm takımlar bütün sezon olduğu gibi burada da güzel maçlar çıkartacaktır. Doğduğum şehirde bu turnuvayı oynamak çok güzel. İnşallah kupayı kaldırmak da nasip olur. Herkese bol şanslar."

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Özkan Hayırlı ise yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak çok mutluyuz. Ligin sonuna geldik. Ligin en iyi 4 takımı burada. Bu turnuvada eminiz ki üst düzey voleybol oynanacaktır. Samsun halkı bizi yalnız bırakmayacaktır. Voleybolu çok seviyorlar. Hedefimiz burada olmaktı ve buradayız. Yeni hedefimiz de şampiyon olmak. Herkese başarılar." dedi.

MAÇLAR 22-23-24 NİSAN 2016 TARİHLERİNDE YAPILACAK

Final etabı 2. Turnuvası yarın saat 17.00'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor – Halkbank ile saat 19.30'daki Arkas Spor – Fenerbahçe maçlarıyla başlayacak ve üç gün sürecek.

İlk maçlardan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor üç maçta üç galibiyetle lider durumda bulunuyor.

Cihan

Voleybol 1’inci Lig Final Etabı öncesi basın toplantısı düzenlendi

Voleybol 1’inci Lig Final Etabı öncesi basın toplantısı düzenlendi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim