• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Vodafone 9 ödüle birden talip

Vodafone 9 ödüle birden talip
İletişim şirketi Vodafone, Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından tertip edilen 21. Global Mobil Ödülleri'nde Türkiye dâhil toplam 9 dalda finale kaldı.

İletişim şirketi Vodafone, Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından tertip edilen 21. Global Mobil Ödülleri'nde Türkiye dâhil toplam 9 dalda finale kaldı. Şirket, "En İyi Mobil Ödeme Çözümü', "Seyahat, Dinlence, Konukseverlikte En İyi Mobil Kullanımı', "Tanılama ve Kimlikte Mobil Bağlantı Ödülü', "Nesnelerin İnternetine Yönelik En İyi Mobil İnovasyon', "Gelişmekte Olan Ülkelerde Kadınlara Yönelik En İyi Mobil Servis', "Erişim ve Dâhiliyet İçin En İyi Mobil Kullanımı', "Yeşil Mobil Ödülü', "En İyi Bağlantılı Tüketici Elektronik Cihazı" ve "Gelişmekte Olan Pazarlarda En İyi Mobil İnovasyon" dallarında büyük ödüle aday oldu.

Vodafone Türkiye'nin çiftçiler için kullanıma sunduğu "Vodafone Çiftçi Kulübü', "Gelişmekte Olan Pazarlarda En İyi Mobil İnovasyon" dalında, kadına şiddeti önleme adına devreye aldığı "Vodafone Kırmızı Işık" mobil uygulaması da "Gelişmekte Olan Ülkelerde Kadınlara Yönelik En İyi Mobil Servis" dalında finalist unvanını elde etti. Ödüller, 23 Şubat'ta Barselona'da Dünya Mobil Kongresi'nde yapılacak törende takdim edilecek.

Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, şu açıklamalarda bulundu:

"Vodafone Türkiye olarak, Dijital Dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda ticari ve teknoloji yatırımlarımız kadar sosyal yatırımlarımızı da önemsiyoruz. Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz "Çiftçi Kulübü" ve "Vodafone Kırmızı Işık" projelerimizle GSM sektöründe dünyanın en iyilerini ödüllendiren Global Mobil Ödülleri'nde finale kalmanın gururunu yaşıyoruz. Vodafone Türkiye bünyesinde geliştirdiğimiz ve geçen yıl "Tarımda Türk Reçetesi" olarak 5 Vodafone ülkesinde daha kullanılmaya başlanan Vodafone Çiftçi Kulübü programımız Vodafone Türkiye'nin global pazara kazandırdığı ilk sosyal iş modeli oldu. Programımızın, Türkiye'de olduğu gibi, bu ülkelerde de çiftçilerin Dijital Dönüşümüne önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Diğer yandan, toplumsal ve ekonomik hayata eşit katılımlarını desteklediğimiz kadınlar için mobil teknolojilerin gücünü kullanarak geliştirdiğimiz Vodafone Kırmızı Işık mobil uygulaması ile kadınlarımıza şiddet anında tek dokunuşla yardım eli uzatıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, mobil gücümüzle toplumsal gelişime katkı sağlamaya devam edeceğiz."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim