• BIST 9827.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Vıaport Asıa’dan Hayvan Barınaklarına Yiyecek

Vıaport Asıa’dan Hayvan Barınaklarına Yiyecek
Viaport Asia, soğuk kış aylarında barınaklardaki hayvanları unutmadı.

Viaport Asia, soğuk kış aylarında barınaklardaki hayvanları unutmadı. "İsraf etme, yardım et" kampanyası kapsamında, günde 500 kg'ya yakın yiyecek, hayvan barınaklarına gönderiliyor.

Pendik Belediyesi ve hayvanseverlerle birlikte barınaktaki köpekler için kolları sıvayan Viaport Asia Outlet Shopping, içerisinde bulunan restoranların artan yemeklerini barınaklara gönderiyor. Crowne Plaza İstanbul Asia'nın da yemeklerinin eklenmesiyle birlikte günlük 500 kg'ya yakın yiyecek, barınaktaki köpeklere gönderilerek, köpeklerin günlük yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. İsraf etme, yardım et kampanyasında Viaport Asia içinde bulunan 140 kilogramlık özel toplama kaplarında biriktirilen yiyecekler, Pendik Belediyesi ekipleri tarafından lojistik desteği sağlanarak barınaklara ulaştırılıyor. Gönüllü hayvan severler tarafından köpeklerin beslenmesi de böylelikle tamamlanmış oluyor.

"BAŞKA MERKEZLERE DE ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUZ"

Via DMC Genel Müdürü Ogün Turanlı, yıllardır sokakta yaşayan hayvanlar için çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını belirterek, "Yemekleri kendi imkanlarımızla topluyoruz, o kaplar her gün dolsun diye her gün 15 personelimiz çalışıyor. Bunları yaparken çok güzel duygularla hareket ediyoruz. Zorda kalan bir canlıya destek olmanın verdiği haz bambaşka, bu konuda duyarlılık artırılabilir, umarım başka firmalara örnek oluruz " dedi. Viaport'un bahçesinde yer alan göl ve kenarında yüzlerce hayvanın hayatını sürdürdüğünü belirten Turanlı, " Grup olarak hayvanlara büyük önem veriyoruz, Türkiye'de Viaport'tan başka hiçbir alışveriş merkezinde böyle bir hayvan popülasyonu göremezsiniz" ifadelerini kullandı.

"HAYATTA KALMALARINA DESTEK OLUN"

Sokak hayvanlarına yapılan desteğin çok önemli olduğunu vurgulayan gönüllü Serhan Baturay, "Hayvanlar kışın yiyecek bulmakta çok zorluk çekiyor. Biz insanlar olarak onlara yiyecek vermezsek, su vermezsek hayatta kalmaları imkansız. Viaport'a yaptığı yardımlar ve sergilediği duyarlı yaklaşımdan dolayı çok teşekkür ediyorum, onlar sayesinde her gün yüzlerce hayvan karnını doyurabiliyor" diye konuştu. Tüm vatandaşları özenli olmaya davet eden Baturay, "Bu tarz kampanyalarda en çok sorun yaşadığımız konu, yiyeceklerin içerisinde bırakılan, çatal, bıçak ve kürdanlar. Bunların ayrıştırılması çok zor oluyor. Hayvanların canlarını acıtabiliyor. Herkesten bu konuda destek bekliyoruz" diye konuştu.

Vıaport Asıa’dan Hayvan Barınaklarına Yiyecek

Vıaport Asıa’dan Hayvan Barınaklarına Yiyecek

Vıaport Asıa’dan Hayvan Barınaklarına Yiyecek

Vıaport Asıa’dan Hayvan Barınaklarına Yiyecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim